+36 21 252 38 00 | +36 70 775 96 47 | Lépjen velünk kapcsolatba!
NaturalSwiss méregtelenítő kúra vélemények

Mi az az antioxidáns?

AntioxidánsAz antioxidánsok, szervezetünk létfontosságú alkotóelemei. Egyes részüket növényi eredetű táplálékon keresztül tudjuk beszerezni, másik részüket az állati eredetű ételek tartalmazzák. Az anyagcsere folyamatokban van nagyon nagy szerepe az antioxidánsoknak, melyek szervezetünk lebontó folyamatait szabályozzák.

Az antioxidáns, az az anyag, amely megvédi szervezetünket, az oxidációtól. Vegyünk például egy vas darabot, mely rozsdásodni kezd. Ez a testünkben is így működik. Minél idősebbek vagyunk, annál inkább válunk hajlamossá az oxidációra, vagyis hétköznapi nyelven, mi is rozsdásodni kezdünk. Minden olyan lehetőség, mely mindezt meggátolja, antioxidánsnak minősül. Alapvetően, más vegyületeket véd, az oxigénnel szemben.

Az antioxidánsok csoportosítása a következő:

  1. Endogén: ezt szervezetünk termeli.
  2. Exogén: ez az az anyag, mely a tápanyagok által jut a szervezetünkbe.

Miben találhatunk antioxidáns vegyületet?

Többek között, a C-vitaminban, az E-vitaminban, karotionidokban, flavonoidokban, a szelénben.

Az antioxidánsok, nagyon fontos szerepet töltenek be szervezetünk tökéletes működésének fenntartásában. Megfelelő mennyisége szervezetünkben meggátolhatja, komoly betegségek kialakulását, illetve segítségünkre lehetnek a leküzdésben is.

Az antioxidánsok, legfontosabb forrásai a következők:

  1. Minden ami narancs sárga, piros, és A-vitamint tartalmaz: mint például a sütőtök, a sárgarépa, a sárgadinnye...
  2. C-vitamin tartalmú gyümölcsök, élelmiszerek: mint például: papaya, ribizli, csipkebogyó...
  3. E-vitamin, mint például: búzacsíra, nyers növényi olajok...
  4. Q10 Koenzim: ami a szójában és az édesburgonyában is megtalálható
  5. Szelén: ami legnagyobb mennyiségben a lencsében, és az avókadóban található meg!

Minden ember számára nagyon fontos, hogy hosszú távon megőrizze egészségét. Ehhez minden lehetőség adott is, hiszen csak apró dolgokat kell betartanunk, figyelembe vennünk. Nagyon fontos, hogy megfelelő mennyiségű vitamint, és ásványi anyagot juttassunk a szervezetünkbe, nap mint nap, mely alól az antioxidáns vegyületek sem kivételek. Ugyanis az antioxidánsok, a táplálkozásaink során megkötik a szabad gyököket. A szabad gyökök károsítanák szervezetünket, de az antioxidánsok segítségével nem biztosítsunk erre lehetőséget, meggátoljuk mindezt. A káros szabad gyökök hatását csökkentve támogathatjuk szervezetünk tökéletes működését, egészségünk folyamatos szinten tartását. Nagyon súlyos betegségek megelőzésében lehet segítségünkre, mint például, a daganatos megbetegedések, emésztési zavarok, és szervi megbetegedések.

Ha kellő figyelmet fordítunk a megfelelő mennyiségű antioxidáns bevitelre, akkor nincs félnivalónk a betegségekkel szemben! az Törekedjen Ön is egészséges életmódra! Hiszen egészségünk hosszú távon való megőrzése, a legfontosabb minden ember számára.

Az antioxidáns mennyisége szervezetünkben, vajon összefüggésben van a méregtelenítéssel?

Igen! A méregtelenítés segítségünkre van abban, hogy szervezetünkben minél több antioxidáns megtalálható legyen, hogy ne engedjük a szabad gyökök termelődését, ez által megfékezhetjük a komolyabb betegségek kialakulását. Az antioxidánsok jelenléte, nagyon fontos szerepet tölt be a szervezetünk tökéletes működésében! Ha évente legalább kétszer nem méregtelenítünk, akkor nem segítjük az antioxidánsok folyamatos jelenlétét szervezetünkben, ez által pedig nagyobb eséllyel indulunk a betegségek kialakulásának elősegítésében! A Natural Swiss termékek hatásos béltisztítási lehetőségeket biztosítanak számunkra. Fontos, hogy kiemelt figyelmet fordítsunk erre, és meggátoljuk a szabad gyökök termelődését, melyben a béltisztítás, a tisztító kúra, és a folyamatosan biztosított antioxidáns mennyiség a szervezetünkben, tökéletes segítség lehet számunkra!

 Igaz történetek

Vásárlóink többsége azt figyelte meg, hogy a béltisztító program használata alatt a testük különös érzéseket él meg. Ezek a tünetek a program első hetétől a harmadik hetéig jelentkeznek, és folytatódhatnak a használat végéig, akár a harmadik hónapig is.

Ha elolvassa valamelyiket ezek közül a történetek közül, meglátja, hogy sokan hasonló dolgokat találnak az illemhelyen, mint amilyenek az alábbi képeken láthatók (hosszú, nyálkaszerű – zsinórhoz hasonló dolgok, különböző nagyságú és alakú paraziták, melyek néha különféle összetételben is jelentkezhetnek).