+36 21 252 38 00 | +36 70 775 96 47 | Lépjen velünk kapcsolatba!
NaturalSwiss méregtelenítő kúra vélemények

Bélproblémák

BélproblémákA bélproblémák nagyon sok ember életét, mindennapjait megnehezítik. Sajnos az a tapasztalat, hogy napjainkban a bélproblémák szinte népbetegséggé fejlődték ki magukat, mely sajnos korosztálytól függetlenül bárkit érinthet. Számtalan bélprobléma ismert napjainkban és sajnos nagyon nehéz meghatározni a befolyásoló tényezőket. Ugyanis mindegyik szinte más és más, és az életkor is nagyon eltérő a panaszokat produkáló embereknél. Az egyetlen, mely közös minden bélprobléma kialakulásában, az az étkezés. Az emberek étkezési szokásai ugyanis nagy mértékben befolyásolják a belek működését. Nem mindegy a szervezetünknek az, hogy napjában hányszor és mit fogyasztunk. Éppen ebből kifolyólag nagyon fontos, hogy már gyermekkorban törekedjünk az egészséges étrendre való tanításra. Szoktassuk gyermekeinket arra, hogy sok gyümölcsöt és zöldséget, rostban gazdag ételeket fogyasszanak. Ezt a legkönnyebben úgy érhetjük el, ha mi magunk is helyesen táplálkozunk. Mivel a kicsik az első években minket másolnak, ha azt látják, hogy mi sok finomságot, almát, répát, sőt, spenótot fogyasztunk, ők is előszeretettel nyúlnak érte. Gyermekek számára a példa, amit a felnőttek mutatnak. Nagyon fontos, hogy ne feledkezzünk meg az illem megtanítása mellett az helyes életmódról sem. A szorulás sok csecsemőt is érint sajnos. Számukra nagyon fontos, hogy a szülő olyan ételeket tegyen elé, amik elősegítik a székelést.

Melyek a leggyakoribb bélproblémák?

Napjainkban sok ember fordul orvoshoz különböző bélproblémákkal. Nagyon gyakori betegségnek számít, bár keveset említett, mégis gyakortra előforduló irritabilis bél szindróma ibs. Az irritabilis bél szindróma nem más, mint a bélcsatorna funkcionális rendellenessége. Az, hogy miből eredhet ez a betegség, egyelőre még ismeretlen az orvos tudomány számára, azonban az biztos, hogy nagy hatással van eme betegség kialakulására az étrendünk. Ugyancsak gyakorta találkoznak az orvosok Chron betegséggel, mely szintén nem válogat az életkort illetően. Ezzel a betegséggel sok 30 év körüli fiatal is küzd, mely sajnos hatással van mindennapjaikra.

Hogyan előzhetjük meg a bélproblémákat?

Erre nagyon sok módszer létezik, de az első és talán a legfontosabb, melyről mindenképpen érdemes beszélni, a szervezetünk méregtelenítése, a bélrendszer tisztítása. Szerencsére ma már nagyon sok lehetőség adott, hiszen méregtelenítő programok, tisztító kúrák nagyon sok fajtája ismert. A második legfontosabb dolog a kialakuló bélproblémák elkerülésére, a helyes étkezés, az egészséges táplálkozás, mely napjainkban nagyon fontos szerepet kellene, hogy játsszon az emberek életében. Sajnos egyre több olyan egészségünkre káros anyagok vannak ma a piacon, melyeket nem minden esetben tudunk elkerülni. Fontos az egészségtudatos étkezés és a tudatos életmód betartása. Ha odafigyelünk ezekre a dolgokra, vagyis az étkezési szokásainkra, és az évente legalább kétszeri tisztító kúrára, akkor nem kell bélproblémáktól tartanunk.

A bélproblémák, súlyos következményekkel járhatnak…

A bélproblémák nagyon sok ember életét keserítik meg, hiszen ezek minden napos gondokat idéznek elő számukra. Sőt, nagyon súlyos következményeket hozhatnak magukkal, amennyiben nincs időben kezelve a betegség, sajnos súlyos szövődményekkel kell számolnunk. A bélrendszer játssza a legfontosabb szerepet a táplálék megemésztésében, a tápanyag felszívódásban. Ha felborul az egyensúly, akkor sajnos számolnunk kell az immunrendszerünk gyengülésével, hatékonyságának megszűnésével. Fontos tehát, hogy kiemelt figyelmet fordítsunk a folyamatosan fennálló has puffadásnak, a szorulásnak, a hasmenésnek, a fáradékonyságnak, bélgörcsöknek és hasonló kellemetlenségeknek.

Bélproblémát akut fertőzés is okozhat, mely akár egy egzotikus utazás alatt is összeszedhető. Ilyenkor tanácsos, hogy még időben a kezelés mellett döntsünk. Ne adjunk esélyt a kialakulásnak, hogy a szervezetünket ne terheljék bélproblémák.

Ez ellen nagyon könnyen tehetünk, csak meg kell találnunk a megfelelő eszközt. A méregtelenítés, a béltisztítás az elsődleges, melyet minden embernek szem előtt kell tartania. Amint ezt kiviteleztük, az egészséges életmódra való törekvéseink által könnyedén megelőzhetjük a problémákat. Ez viszont sok ember esetében egy teljesen új életforma felvétele. Egy új, egészséges élet kezdete.

 Igaz történetek

Vásárlóink többsége azt figyelte meg, hogy a béltisztító program használata alatt a testük különös érzéseket él meg. Ezek a tünetek a program első hetétől a harmadik hetéig jelentkeznek, és folytatódhatnak a használat végéig, akár a harmadik hónapig is.

Ha elolvassa valamelyiket ezek közül a történetek közül, meglátja, hogy sokan hasonló dolgokat találnak az illemhelyen, mint amilyenek az alábbi képeken láthatók (hosszú, nyálkaszerű – zsinórhoz hasonló dolgok, különböző nagyságú és alakú paraziták, melyek néha különféle összetételben is jelentkezhetnek).