+36 21 252 38 00 | +36 70 775 96 47 | Lépjen velünk kapcsolatba!
NaturalSwiss méregtelenítő kúra vélemények

Béltisztító kúra, jelentősége az életünkben!

Béltisztító kúra

Minden embernek szüksége van béltisztító kúrára?

Minden felnőtt ember számára nagyon fontos, hogy időközönként tisztító kúrát iktasson be az életébe. Miért? Mert az évek folyamán, észrevétlenül, olyan nagy mennyiségű méreg anyag rakódhat le az emberi szervezetben, melyet célszerű mielőbb valamilyen formában eltávolítani onnan. Erre a legjobb módszer egy béltisztító kúra beiktatása az életünkbe. Napjainkban, már nagyon sok féle módszer létezik ennek kivitelezésére, és könnyedén megszabadulhatunk a szervezetünket károsító nagy mennyiségű méreg anyagoktól. Természetesen ez alól terhes nők kivételt élveznek. Terhesség. Ha már tervbe vettük, hogy kisbabát szeretnénk, akkor célszerű még a teherbe esés előtt, béltisztító kúrát végezni. Ennek segítségével ugyanis megtisztúlhat a szervezet, így semmilyen káros anyag nem befolyásolja a magzat egészségét.

Miért van szükségünk béltisztító kúrára?

Bármennyire is nagy hangsúlyt fordítunk a szervezetünk egészségére, időközként mégis érdemes beiktatni az életünkbe egy béltisztító kúrát. Napjainkban sok helyről hallhatunk az egészséges táplálkozásról. Ez azonban, önmagában nem elég, hiszen akaratlanul is kerülhet a szervezetünkbe olyan káros anyag, mely lerakódik az évek alatt, és befolyással van az immunrendszerünkre, a szervezetünkre. Mint azt mindenki tudja, minden tápanyag a bélrendszerbe kerül. A hasznos tápanyagok elszívódnak, a káros anyagok távoznak, azonban nem teljes egészében. Ezen anyagok folyamatosan lerakódnak a bélfalra, és ha nem teszünk ellenük semmit, akkor előbb, vagy utóbb, káros hatást gyakorolnak a szervezetünkre. Ezért nagyon fontos, hogy kiemelt figyemet fordítsunk a béltisztító kúra lehetőségére. Jöhetnek keringési, hormonális és immunrendszeri problémák is! Fontos megemlíteni, az allergia is a gyomorban kezdődik, amennyiben jelen panasszal kűzd, érdemes megfontolni egy teljes körű béltisztító kúra alkalmazását.

Mikor ajánlott a béltisztító kúra?

Tulajdonképpen a mindenre kiterjedő béltisztító kúra, mely nem terheli nagy mértékben a szervezetünket, az év bármely szakában kivitelezhető, de az évi két alkalmas tisztítás mindenképpen ajánlott. Az optimális béltisztító kúra elvégzése tavasszal és ősszel okvetlenül javasolt. Érdemes olyan megoldást találni, mely a lehető legnagyobb mértékben hozzájárul a szervezet tisztításához, a béltisztításhoz. Ha mindezt elérjük, akkor a tápanyagok a vitaminok sokkal könnyebben tudnak majd felszívódni, ez által biztosíthatjuk szervezetünk számára a tökéletes bélműködést, az egészséges immunrendszert, hosszú távon!

Különböző bélrendszeri problémák összefüggésben állnak az életmódunkkal, illetve táplálkozási szokásainkkal, ezért kellő odafigyelés mellett sokat segíthetünk szervezetünknek. Érdemes időnként megismételni a tisztítást, ugyanis a béltisztító kúra alkalmazásával elkerülhető a bélbeöntés, ami köztudottan nem egy kellemes folyamat.

Az egészség, az emberek számára talán az egyik legnagyobb kincs! Puffadás, gyakori szélgörcs, epeproblémák vagy májfunkció zavar esetén kiemelten fontos a béltisztító kúra azonnali elvégzése. Óvja egészségét, hiszen így elkerülhetők a betegségek, egészséges és teljes életet élhetünk a minden napokban!


Igaz történetek

Vásárlóink többsége azt figyelte meg, hogy a béltisztító program használata alatt a testük különös érzéseket él meg. Ezek a tünetek a program első hetétől a harmadik hetéig jelentkeznek, és folytatódhatnak a használat végéig, akár a harmadik hónapig is.

Ha elolvassa valamelyiket ezek közül a történetek közül, meglátja, hogy sokan hasonló dolgokat találnak az illemhelyen, mint amilyenek az alábbi képeken láthatók (hosszú, nyálkaszerű – zsinórhoz hasonló dolgok, különböző nagyságú és alakú paraziták, melyek néha különféle összetételben is jelentkezhetnek).