+36 21 252 38 00 | +36 70 775 96 47 | Lépjen velünk kapcsolatba!
NaturalSwiss méregtelenítő kúra vélemények

Candida

CandidaGyenge immunrendszer következtében számtalan betegséget elkaphatunk, ugyanis csökken az ellenálló képességünk, és már nem ellenálló a szervezetünk a kórokozokkal szemben. Fontos, hogy egész évben odafigyeljünk a megfelelő tápanyag és vitamin bevitelre, amely a szervezetünk számára kulcsfontosságú.

A candida gomba gyors elszaporodása a szervezetünkben a gyenge immunrendszerünknek köszönhető, nyílt teret kap arra, hogy megnehezítse az életünket, a napjainkat.

Mi az a candida gomba? A Candida albicans, a Candida sarjadzógombák osztályának legismertebb faja, amely normális esetben jótékony baktériumokkal együtt normál bélflórát alkotnak.

Hol található meg a szervezetünkben a Candida gomba? Előfordulhat a bélben, a nemi szervek nyálkahártyájában, a szájban, a nyelőcsőben, illetve a torokban egyaránt. Mindaddig, amíg az immunrendszerünk nem gyengül, és a Candida gomba nem kezd el szaporodni a szervezetünkben, semmilyen problémától nem kell tartanunk! Túlzott szétterjedése esetén, akár súlyos betegségekhez is vezethet.

Mikor kezdhetünk el gyanakodni arra, hogy a Candida gomba nem éppen jótékony hatást gyakorol ránk? Sajnos a gomba a véráramba is bekerül, ezáltal a testünk bármely részébe is eljuthat, ezzel pedig hivalkodó tüneteket okozhat számunkra.

Gyanakvásra utaló jelek a következők lehetnek:

Ezen tünetekre nagyfokú figyelmet kell fordítanunk, és ha hosszabb ideig ezt tapasztaljuk, akkor mindenképp a Candida gombára kell gyanakodnunk.

Vajon mi lehet a kiváltó ok? Mi okozhatja a Candida természetellenes elszaporodását?

A leggyakoribb befolyásoló tényezők egyike a Candida terjedésében az antibiotikumos kezelések, mely hatására a természetes védekezőrendszerünk veszít az ellenálló képességéből. Miért? Mert az antibiotikumok hatására elpusztulnak a test egyéb jótékony baktériumai, így nem tudják megfékezni a Candida gomba túlzott szaporodását. Fontos azonban megjegyezni, hogy az antibiotikum nem száz százalékban felel a betegség kialakulásáért. Fontos kiemelnünk egy-két olyan lehetőséget, melyek befolyással vannak a Candida gomba terjedésére. Talán az elsők között említhetjük a túlzott hús fogyasztást. Mivel napjainkban nem igazán figyelünk oda a tudatos, egészséges étrendre, így nagy befolyással lehetnek a betegség elterjedésében. Kerüljük a túlzott mértékű mesterséges adalékanyaggal rendelkező ételek fogyasztását, hiszen ez is nagyban befolyásolja a Candida gomba terjedését. Az étkezési szokásaink nagyon fontos szerepet játszanak az egészségünk szinten tartásában.

Mit tehetünk a Candida gomba ellen? Kialakult tünetetk esetén nagyon komoly diétát kell bevetnünk, hiszen csak ennek segítségével segíthetjük magunkat a gyógyulásra. A speciális diéta lényege, hogy a szervezetünktől megvonjuk a szénhidrátot, és a cukrot, hiszen ennek segítségével visszaszoríthatjuk a Candida gomba terjedését. Létezik azonban egy olyan megoldás is, mely mellett nincs szükségünk diétára, sem pedig speciális étrendre, egyszerűen csak egy-két alap szabályt kell betartanunk, és máris nagyon sokat teszünk gyógyulásunk érdekébe! Ismerkedjen hát meg vele!

Clean Inside® program segítségére lehet a Candida gomba megfékezésében. Ajánlom figyelmébe a Clean Inside nyújtotta lehetőségeket, ugyanis, a leghatékonyabb a gyógyulási folyamat elérésében!

Nagyon fontos minden ember számára, hogy kellő figyelmet fordítson az egészségére! Nincs kifogás! Ebben nem lehet kifogás! Nem mondhatjuk, hogy “nincs időnk egészségesen táplálkozni”, hogy “nincs időnk a napi szintű megfelelő mennyiségű folyadékot fogyasztani”! Nincs kifogás! Hiszen mint tudjuk: “Akkor drága az egészség, amikor meglep a betegség”. Ne hagyja hogy Önt is meglepje, egyetlen betegség sem! A Candida gomba pláne ne! Fordítson kellő figyelmet az étkezésre, a testmozgásra, az évente kétszeri alkalommal kivitelezett méregtelenítésre, a szervezete tisztán tartására.

Figyeljünk oda gyermekeinkre! Tápláljuk őket egészséges ételekkel, ösztönözzük sok gyümölcs és zöldség fogyasztására, megfelelő mennyiségű folyadékbevitelre. Nagyon fontos, hogy pici kortól a tudatos és egészséges táplálkozásra sarkaljuk őket!

Az egyik legismertebb gombafajta a Candida albicans, mely legnagyobb számban a bélflórában található, mindemellett az emésztésben is fontos szerepe van. Túlszaporodása komoly egészségügyi problémákat képes okozni, ennek legfőbb oka az immunrendszer gyengülése. Elsősorban a nőket támadja meg ez a betegség. Legfőbb tünetei a következők lehetnek: szívpanaszok, bőrkiütések, szorulás, vagy hasmenés, ízületi fájdalmak, petevezeték gyulladás, folyás. A Candida megfelelő mértékre való visszaállítása csak diétával érhető el. Kerülni kell a szénhidrátokat, édességeket, a diéta elején még a gyümölcsöket is, ugyanis a Candida gomba ezekkel táplálkozik. Továbbá a Candida ellen nagyon eredményes a Natural-swiss Kft méregtelenítő termékcsaládja.

 Igaz történetek

Vásárlóink többsége azt figyelte meg, hogy a béltisztító program használata alatt a testük különös érzéseket él meg. Ezek a tünetek a program első hetétől a harmadik hetéig jelentkeznek, és folytatódhatnak a használat végéig, akár a harmadik hónapig is.

Ha elolvassa valamelyiket ezek közül a történetek közül, meglátja, hogy sokan hasonló dolgokat találnak az illemhelyen, mint amilyenek az alábbi képeken láthatók (hosszú, nyálkaszerű – zsinórhoz hasonló dolgok, különböző nagyságú és alakú paraziták, melyek néha különféle összetételben is jelentkezhetnek).