+36 21 252 38 00 | +36 70 775 96 47 | Lépjen velünk kapcsolatba!
NaturalSwiss méregtelenítő kúra vélemények

Az egészséges étrend

Egészséges étrendAz egészséges étrend nagyon fontos szerepet játszik az életünkben, a mindennapjainkban. Az egészséges táplálkozás nagymértékben befolyásolja a bélműködésünket, az emésztésünket, melyek számára elengedhetetlen a megfelelő mennyiségű rost és a vitaminban gazdag ételek fogyasztása.

Szerencsére egyre többen döntenek a tudatos életmód mellett, melynek elengedhetetlen alapköve az egészséges étrend, az egészséges táplálkozás. Furcsa helyzetet alakíthat ki az életünkben az egészséges étrendre való áttérésünk, ha nem tudjuk, hogy mindezt hogyan kell megtennünk. Sokan térnek át a bio élelmiszerekre, hagyják el a hús fogyasztását, mellőzik a finomított cukrot és a fehér lisztet. Ez egyáltalán nem jó ötlet, ugyanis, ha eddig folyamatosan ettük ezen ételeket, akkor nem szabad hirtelen megválnunk tőlük, jóval inkább arra kell törekednünk, hogy mindig kis mennyiséget fogyasszunk belőle, és törekedjünk arra, hogy helyettesíthetjük mindezt egészséges élelmiszerekkel is, melyeket apránként belevihetünk a napi étkezéseinkbe.

Az egészséges étrend alapja, hogy megfelelő mennyiségben kapja szervezetünk az alapvető tápanyagokat, ami nem más, mint a fehérje, a zsír, és a szénhidrát. Lényeges, hogy mindig változatosan és kiegyensúlyozottan táplálkozzunk.

Fogyasszunk minden nap friss gyümölcsöt és zöldséget egyaránt, valamint teljes kiőrlésű gabonákat. Elengedhetetlen, hogy megfelelő mennyiségű növényi rost minden nap kerüljön a szervezetünkbe, hiszen ennek segítségével biztosítjuk az emésztőrendszer optimális működését, valamint megelőzhetjük különböző bélbetegségek kialakulását.

Szembetűnő azon fiatalok száma, akik túlsúllyal küzdenek. Az elhízás oka többnyire a rendszertelen étkezés, az egészséges étrend mellőzése, a sok cukros étel, ital fogyasztása. Már nagyon pici korban arra kell ösztökélnünk gyermekeinket, hogy mellőzzék az egészségtelen ételeket, és helyett bíztassuk őket a vitamin dús ételek fogyasztására, a nyers gyümölcs és zöldség fogyasztásra. Ha gyermekünk gyors súlygyarapodása mögött nincs semmilyen betegség, akkor arról nagy valószínűséggel mi tehetünk. Nem tanácsos zsíros, cukros ételeket az asztalra tennünk, sokkal inkább a piacról vásárolt zöldségféléket és gyümölcsöket. Ha túlsúllyal küzdünk, akkor megnöveljük annak esélyét, hogy komolyabb betegségek is kialakuljanak szervezetünkben. Célszerű mindezt figyelembe véve az egészséges étrendre törekedni, az év minden napján, nem csak kúraszerűen.

Ami még nagyon fontos lehet számunkra az egészséges étrend követése mellett, az az évente legalább kétszeri tisztító kúra kivitelezése. Ha tiszta a bélrendszerünk, akkor tökéletes az immunrendszerünk működése is. Így tehát nem kell tartanunk attól, hogy bármilyen betegség is fenyegetéssel lehet ránk nézve.

Minden ember számára fontos az egészséges étrend betartása, melyet kórtól függetlenül érdemes mindenkinek előnyben részesítenie. Manapság már nagyon sok lehetőség adott számunkra azzal kapcsolatban, hogy finom és ízletes, mindemellett egészséges ételeket fogyasszunk, vagyis, hogy tartsuk magunkat az egészséges étrendhez, mely elengedhetetlen szervezetünk, testünk számára.

Allergia és bélflóra, egészséges étrend összefüggése:

Étrendünk és bélflóránk komoly összefüggésben állnak egymással. Az általunk fogyasztott táplálék minősége és mennyisége egyaránt döntő szerepet tölt be a bélflóra egyensúlyának fenntartásában.

A legtöbb embernél gyakori hiba, hogy a kakaóból, a csokoládéból, a cukrozott és adalékanyagokból készült ételeket részesítik előnyben. Nem számolva azzal, hogy ez nagy befolyással van a bélflóra működésére, és sajnos legtöbb esetben allergiát okoz az emberek többségénél. Az egészséges étrend tehát az életünkben valóban fontos szerepet tölt be. Fontos, hogy már gyermekkorban arra ösztökéljük az apróságokat, hogy milyen nagy jelentősségel bír számukra, az elkövetkezendő életükre nézve az egészséges táplálkozás.

A hosszú élet titka a következő:

  • egészséges étrend, egészséges táplálkozás
  • tisztítókúra évente legalább kétszer
  • megfelelő mennyiségű vitamin, és tápanyag bevitele a szervezetünkbe.
  • rendszeres mozgás a szabad levegőn

A Naturalswiss.hu termékek a segítségére lehetnek abban, hogy mindezt könnyedén kivitelezhesse.

 Igaz történetek

Vásárlóink többsége azt figyelte meg, hogy a béltisztító program használata alatt a testük különös érzéseket él meg. Ezek a tünetek a program első hetétől a harmadik hetéig jelentkeznek, és folytatódhatnak a használat végéig, akár a harmadik hónapig is.

Ha elolvassa valamelyiket ezek közül a történetek közül, meglátja, hogy sokan hasonló dolgokat találnak az illemhelyen, mint amilyenek az alábbi képeken láthatók (hosszú, nyálkaszerű – zsinórhoz hasonló dolgok, különböző nagyságú és alakú paraziták, melyek néha különféle összetételben is jelentkezhetnek).