+36 21 252 38 00 | +36 70 775 96 47 | Lépjen velünk kapcsolatba!
NaturalSwiss méregtelenítő kúra vélemények

Fáradtság

FáradtságHa fáradtsággal küzdünk nap, mint nap, akkor meg kell találnunk az okát ennek, hiszen a fáradtságot, nagyon sok minden okozhatja. A fáradtság nagyon sok esetben valamilyen egészségi probléma végett nehezítheti a minden napjainkat. Nem foghatjuk mindig a sok munkára, a monoton hétköznapokra, a korán kelésre, a legfőbb okot kell megtalálnunk!

A fáradtságnak több oka is lehet!

1. Nem elengendő alvás. Minden nap, egy egészséges ember számára 7-8 óra alvás a megfelelő, mely mellett már nem érezhetjük magunkat fáradtnak.

2. Minimális jó, és nagyon sok rossz minőségű étel fogyasztása. Ez hatással van egész szervezetünkre nézve, hiszen általa nem működik megfelelően bélrendszerünk, sokszor nem nem is gondolnánk, de nagyon nagy mennyiségű méreganyag tud felhalmozódni a szervezetünkben ez által, mely akár krónikus fáradtsághoz is vezethet.

3. Vérszegénység. Többnyire nőknél fordul elő sűrűbben, ez is lehet ok!

4. Depresszió, folyamatos stressz hatás. Minden a fejünkben dől el! Ha nincs ép állapotban a lelkünk, akkor ne várjunk csodát a testünkben sem! A depresszió, és a stressz tünetei ugyanis a fáradékonyság, a fáradtság és a gyakori fejfájás, migrén.

5. Anyagcsere problémák. Ezek között is a leggyakoribb az endokrin betegség. Melynek legfőbb tünete, hogy a beteg folyamatosan fáradtnak érzi magát, és bármivel próbálkozik, semmi sem segít neki ennek leküzdésében.

A pláne, hogy nem beszéltünk még gyógyszerek mellékhatásairól, és szív és tüdő betegségekről. Egy szó, mint száz, nagyon sok befolyásoló tényező létezik, mely fáradtság érzetet kelt bennünk.

A fáradtság leküzdésében, nagyon fontos, szinte elsődleges szempont, hogy szervezetünket megtisztítsuk a sok lerakódott méreg anyagtól. Ha jól megfigyeljük, akkor többnyire tavasszal tőr ránk a “tavaszi fáradtság”, mely ellen egy tisztító kúrával könnyedén tehetünk! Fontos, hogy mindig tegyünk egészségünk érdekébe! Fontos, hogy szem előtt tartsunk minden olyan lehetőséget, mely ebben a segítségünkre lehet! Hogy figyeljünk minden arra utaló jelre, hogy a szervezetünkben nincs minden rendben. Hiszen a fáradtság, többnyire egészségügyi probléma jele. Mégis nagyon ritkán foglalkozunk ezzel, hiszen az egészséges embereknél is sokszor előfordul fáradtság, de ez többnyire a nem megfelelő élet vitel végett alakult ki.

Hogyan kerülhetjük el a fáradtságot? Legyőzhető-e egyáltalán?

Nagyon könnyedén elkerülhetjük a fáradtság érzet kialakulását, ha fontosabb szabályokat figyelembe veszünk és betartunk! Ezen szabályok egyike, a tudatos és egészséges táplálkozás. A megfelelő folyadék mennyiség, mely egy felnőtt ember számára, napi 2,5 -3 liter. Ha betartjuk az éves szinten két alkalommal történő tisztító kúrát, ha a lehető legnagyobb mértékben odafigyelünk a megfelelő pihenésre, és kerüljük a stressz helyzeteket, mely napjainkban sajnos nagyon sok embert érint. Legyőzhető tehát a fáradtság mindezen dolgok betartása mellett, de nem árt tudnunk, hogy ha a szabályokat betartjuk, és mellette mégis fenn áll a krónikus, folyamatos fáradtság a minden napjainkban, akkor célszerű felkeresnünk orvosunkat, és egy teljes körű kivizsgálás alá vetni magunkat!

A fáradtság kezelése nagyon egyszerű, kezdjük is el a legelején, vagyis a tisztító kúra segítségével tisztítsuk meg szervezetünket a sok éves lerakódott méreg anyagtól, együnk egészséges ételeket, friss gyümölcsöt, és zöldséget egyaránt, rostban gazdag ételeket, és a napi 7-8 óra alvást mindenképpen tartsuk be!

 Igaz történetek

Vásárlóink többsége azt figyelte meg, hogy a béltisztító program használata alatt a testük különös érzéseket él meg. Ezek a tünetek a program első hetétől a harmadik hetéig jelentkeznek, és folytatódhatnak a használat végéig, akár a harmadik hónapig is.

Ha elolvassa valamelyiket ezek közül a történetek közül, meglátja, hogy sokan hasonló dolgokat találnak az illemhelyen, mint amilyenek az alábbi képeken láthatók (hosszú, nyálkaszerű – zsinórhoz hasonló dolgok, különböző nagyságú és alakú paraziták, melyek néha különféle összetételben is jelentkezhetnek).