+36 21 252 38 00 | +36 70 775 96 47 | Lépjen velünk kapcsolatba!
NaturalSwiss méregtelenítő kúra vélemények

Hasmenés

HasmenésA hasmenés, az a jelenség az életünkben, mely garantáltan elkerülhetetlen számunkra. Többnyire gyermekkorban a legjellemzőbb, de felnőttkorban is előfordulhat. A hasmenés, nagyobb mennyiségű híg széklet üritést jelent. Hasmenésről akkor beszélhetünk, ha több mint háromszor előfordul naponta. Fontos, hogy kiemelt figyelmet fordítsunk erre, hiszen nagyon sok betegség jelzése is lehet. Gyakran társul mellé görcsös alhasi fájdalom, has csikarás, mely nem éppen kellemes számunkra, gyermekeink számára sem. A hasmenés, vagyis a széklet, többnyire vizes, nyákos, de gyakran előforduló gennyes, illetve véres széklet is, mely komoly betegségek előszele lehet.

Mikor alakulhat ki hasmenés?

Nagyon sok befolyásoló tényező ismert ezzel kapcsolatban. Például, ha egzotikus országokba látogatunk, nagyon nagy esélyünk van arra, hogy sikerül egy hasmenéssel járó vírust begyűjtenünk. Lehet szó antibiotikumos kezelés után fellépő hasmenésről, fertőzött étel fogyasztásról, szalmonelláról, vírus fertőzésről, idegességről, stresszről, mosatlan gyümölcs, és zöldség okozta hasmenésről... stb!

Mindemellett hasmenés kialakulhat úgyis, ha:

  • lelassul, vagy éppen felgyorsul a bélmozgásunk
  • olyan anyagok halmozódnak fel beleinkben, melyek megkötik a vizet
  • begyullad a nyálkahártyánk

Előfordulhat akár, napi 15-20 széklet ürités hasmenés formájában, ez azonban nagyon gyorsan kiszáradáshoz vezethet, tehát célszerű mielőbb megtalálni a gócpontot, vagyis a hasmenést kiváltó okot!

Az ember számára a legfontosabb az egészsége. Már csak azért is, hiszen ha nem vagyunk egészségesek, ha nem táplálkozunk megfelelően, akkor nem csak a magunk, gyermekeink szervezetét is kitesszük komoly betegségeknek!

A hasmenés kezelése:

Számtalan praktikával találkozhatunk, vannak már ősrégi praktikák, és vannak napjainkban kialakult, nagyon népszerű lehetőségek egyaránt ezzel kapcsolatban. Hasmenés kezelésében, az alap betegségünk megszüntetésére kell törekednünk. Többnyire minden hasmenés, egy-két napos koplalás mellett, diétás étrend betartása mellett megszűnhet.

  • Igyunk sok folyadékot! Célszerű sós, és cukrozott folyadékot inni, hogy a szervezetünkből távozó sok tápanyag mielőbb visszakerülhessen.
  • Ne terheljük a szervezetünket nehéz ételekkel! Törekedjünk a könnyű ételek fogyasztására. Együnk kétszer sültet, háztartási kekszet, reszelt almát.

Célszerű orvoshoz fordulnunk, ha a hasmenés két napnál tovább fennáll. Vagy gennyet, vért vélünk felfedezni a székletünkben! Ez utóbbi esetben haladéktalanul orvoshoz kell fordulnunk!

A hasmenés és béltisztítás!

A bélrendszerünk védekező mechanizmusaként hasmenéssel reagál a mérgező anyagokra, vagyis hasmenés segítségével távozik a szervezetünkből. Ezt nevezhetjük úgyis, hogy önmagát tisztítja a bélrendszerünk, nem engedi a nem a szervezetünkbe illő anyagok felhalmozodását, illetve hosszú távon való lerakodását. Tisztító szerepet tölt be tehát a hasmenés, mely bizonyos szempontok, és körülmények figyelembe vétele mellett hasznos lehet szervezetünkre nézve.

Érdemes megismerkedni a Clean Inside® programmal, mely tökéletes segítség lehet számunkra abban, hogy ne alakulhasson ki semmilyen betegség a szervezetünkben, hogy az esetleges székrekedést meggátolja!

Ha a bélrendszerünk megbetegszik, akkor az előbb-utóbb kihatással lesz ránk nézve is. A legfontosabb hogy tegyünk bélrendszerünk tökéletes működése érdekében, és hosszú távon megőrizzük ezt!

 Igaz történetek

Vásárlóink többsége azt figyelte meg, hogy a béltisztító program használata alatt a testük különös érzéseket él meg. Ezek a tünetek a program első hetétől a harmadik hetéig jelentkeznek, és folytatódhatnak a használat végéig, akár a harmadik hónapig is.

Ha elolvassa valamelyiket ezek közül a történetek közül, meglátja, hogy sokan hasonló dolgokat találnak az illemhelyen, mint amilyenek az alábbi képeken láthatók (hosszú, nyálkaszerű – zsinórhoz hasonló dolgok, különböző nagyságú és alakú paraziták, melyek néha különféle összetételben is jelentkezhetnek).