+36 21 252 38 00 | +36 70 775 96 47 | Lépjen velünk kapcsolatba!
NaturalSwiss méregtelenítő kúra vélemények

Irritábilis bélszindróma - IBS

Irritabilis bél szindrómaAz irritábilis bélszindróma (röviden IBS), az emésztő rendszerünk funkciózavara, mely krónikus panaszokkal jár azon emberek számára, akik ettől a betegségtől szenvednek. Krónikus panaszok, mint például: a haspuffadás, a hasfájás, székelési zavarok, melyek között a hasmenés és szorulás felváltva lép fel. Sajnos napjainkban egyre több ember életében bukkan fel az irritábilis bélszidróma, mely nem éppen egyszerű a beteg számára. Számos esetben napközben jelentkeznek a tünetek, nem pedig éjszaka. Ez azonban kellemetlen lehet a betegek számára a munkahelyükön. Alapjában véve, ártalmatlan betegségről van szó, tudniillik az IBS, azaz irritábilis bélszindróma tünetei azok, melyek megkeserítik a betegek életét, a mindennapjaikat, akár hónapokon, éveken keresztül, vagy rosszabb esetben egy életen át.

Az irritábilis bélszindróma, köznyelven IBS, általában húsz, harminc éves korban üti fel a fejét először a betegek életében. Érdemes tudni, a nők körében sokkal gyakoribb ez a betegség, mint a férfiakéban.

Az irritábilis bélszindróma - IBS kialakulásának okai:

Az IBS pontos okai még nem ismertek, azonban nagyon sok tényező befolyással van a betegség kialakulására. Sajnos többnyire a lelki és testi megterhelés és a nem megfelelő táplálkozás sodorja az emberek többségét a betegség felé. A megfelelő, egészséges táplálkozás érdekében nagyon sokat tehetünk önmagunkért. Változtathatunk! Nagyon fontos, hogy a lelkünket is igyekezzünk rendbe tenni, hiszen amíg a lelkünk háborút vív magával, addig testünk is ugyanígy válaszol ezen hatásokra.

Az irritábilis bélszindróma - IBS legfőbb tünetei a következők:

  1. Sűrűn fellépő hasi és gyomorfájdalom
  2. Folyamatos teltségérzet
  3. Hasmenés és szorulás felváltva
  4. Puffadás
  5. Gyakori fejfájás, migrénes panaszok
  6. Alvászavar

A pszichés megbetegedések, a depresszió vele járója lehet az irritábilis bélszindróma, mely nem fogja megkönnyíteni a mindennapjainkat! Nagyon fontos, hogy mindezt megelőzzük, és ha már fennáll a betegség, akkor mielőbb tegyünk ellene.

A betegség diagnosztizálása, avagy mitől lehetünk biztosak abban, hogy irritábilis bélszindróma - IBS nehezíti a mindennapokat az életünkben?

Az IBS-es betegnek célszerű orvoshoz fordulni, amennyiben a tünetek folyamatosan fennállnak. Az első hely ahova mennünk kell, egy labor vizsgálat és minden esetben a széklet vizsgálat, illetve a pszichiátriai vizsgálat, mely fontos szerepet játszik a betegség kimutatásában.

Az irritábilis bélszindróma kezelési lehetőségei igen széles körűek.

Az irritábilis bélszindróma - IBS leghatásosabb segítsége lehet a léböjt kúra, vagyis a méregtelenítés. A méregtelenítés nagyon nagy szerepet kell, hogy játsszon minden ember életében! Hogy, miért? Mert a szervezetünkben, minden egyes évben, nagyon nagy mennyiségű méreganyag rakódik le, mely nagyon sok betegség kiváltó oka lehet. Hogy mindezt megelőzhessük, célszerű évente legalább kétszer a tisztító kúra mellett döntenünk, hiszen ennek segítségével, megtisztíthatjuk szervezetünket a sok méregtől, mely más módon nem tud távozni a szervezetünkből. A léböjt kúra, bár elsőre lehet, hogy drasztikusan hangzik, mégsem mondható annak! A léböjt kúra ugyanis segítségünkre lehet az IBS kiküszöbölésében. Bélrendszerünk teljes körű tisztításával, megelőzhető a fellépő betegségek súlyosbodása. A léböjt nem jelent mást, mint hogy tisztított szűrt vizet iszunk, és mellé száz százalékos gyümölcsleveket fogyasztunk, minimum két-három napon keresztül, majd ugyanezt folytatva többnyire nyers zöldségeket és gyümölcsöket fogyasztunk, mely kitesz legalább egy hetet.

Nagyon fontos tehát hogy szem előtt tartsuk a tisztító kúra lehetőségét és minden évben beiktassuk az életünkbe, évente legalább kétszer.

Az irritábilis bélszindróma - azaz IBS leküzdéséhez a Natural Swiss termékek is biztosítanak számtalan variációs lehetőséget. Válassza Ön is az egészséget és felejtse el egy életre a betegségeket!

 Igaz történetek

Vásárlóink többsége azt figyelte meg, hogy a béltisztító program használata alatt a testük különös érzéseket él meg. Ezek a tünetek a program első hetétől a harmadik hetéig jelentkeznek, és folytatódhatnak a használat végéig, akár a harmadik hónapig is.

Ha elolvassa valamelyiket ezek közül a történetek közül, meglátja, hogy sokan hasonló dolgokat találnak az illemhelyen, mint amilyenek az alábbi képeken láthatók (hosszú, nyálkaszerű – zsinórhoz hasonló dolgok, különböző nagyságú és alakú paraziták, melyek néha különféle összetételben is jelentkezhetnek).