+36 21 252 38 00 | +36 70 775 96 47 | Lépjen velünk kapcsolatba!
NaturalSwiss méregtelenítő kúra vélemények

Lapos has

Lapos hasA lapos has elérése szinte minden hölgy életében központi kérdés a mindennapokban. Minden nő igyekszik olyan testben élni, melyet esztétikus látvány kísér. A lapos has elérésére jó néhány módszer ismert, de miért is olyan fontos főként a nők életében, hogy lapos hassal rendelkezzenek? A lapos has esztétikai előnye, hogy különleges és egyedi ruhadarabok is viselhetők, mint szűk felsők, toppok, trikók, szűk farmerek, csípő nadrág, és a nyári strandszezonról már ne is beszéljünk. A lapos has elérése közel sem olyan egyszerű, mint azt gondolnánk, hiszen számtalan befolyásoló tényező gyakorol hatást erre. A karcsú derék elérése érdekében bizony tennünk kell, a szabályokat pedig illő betartani, ilyenek például:

Lapos has egészséges táplálkozással:

Sajnos létezik egy olyan úszógumi, melyet mi nők, egyetlen strandon sem mutogatunk szívesen. Bár sokan nem gondolnák, ennek ellenére van igazság abban, hogy egészséges táplálkozással nagyon gyorsan leküzdhetjük a zavaró úszógumit. Kifejezetten ajánlott minél több zöldséget és gyümölcsöt fogyasztanunk, mindemellett rostban gazdag ételt, mely serkenti a bélműködésünket, ezzel is segítve az egészséges emésztésünket. Tanácsos kerülni a cukrozott italokat, ételeket, a finomliszttel készült pékárukat. Ezen dolgokatat figyelembe véve és betartva a siker garantált lesz mindenki számára. Azonban nem árt még egy-két dolgot szem előtt tartani, mint például: a méregtelenítést.

A méregtelenítés összefüggései a lapos hassal:

Nagyon sok ember panaszkodik arra, hogy a kilók csak tapadnak rá, hogy a lapos has számukra csak álom marad. Ebben abszolút nincs igazuk. Miért? Mert mielőtt bármi féle fogyókúrába kezdenénk, érdemes mindenképpen kiviteleznünk egy tisztító kúrát. Ugyanis ennek segítségével megszabadíthatjuk szervezetünket a sok káros anyagtól. Egy remek méregtelenítő kúrát követően újra tökéletes működésű lehet a bélrendszerünk, az emésztésünk is jól fog működni, ez által a kilók akár maguktól olvadozni kezdenek majd rólunk. A méregtelenítés tehát nagyon fontos szerepet tölt be a lapos has elérésben. Célszerű mindezt figyelembe venni egy fogyókúra, vagy akár életmódváltás előtt.

Zsírégetés: Mit érdemes tudnunk a zsírégetésről?

Az elmúlt években számtalan diétás módszerrel és számtalan zsírégető módszerrel találkozhattunk. Sokszor a lehetőségek kikerülik a legfontosabb teendőt egy fogyókúra során, ami nem más, mint a rendszeres mozgás. Ha fogyni szeretnénk, akkor célszerű a következő dolgokra kiemelt figyelmet fordítanunk:

  • a helyes, mértékletes táplálkozás, nagyon nagy szerepet játszik a zsírégetésben
  • a folyamatos, napi szintű megfelelő intenzitású mozgás kivitelezése

A zsírégetés nagyon fontos szerepet tölt be a lapos has elérésében, éppen ezért, ha ezt tudatosan és megfontoltan tesszük, akkor tökéletes hatást érhetünk el nagyon rövid időn belül.

Hasizom fejlesztés:

Azon nők, akik még nem szültek gyermeket, kis energia ráfordítással nagyon egyszerűen elérhetik a feszes hasat. Azonban nem árt szót ejtenünk a kismamákról sem. Amikor állapotos lesz egy nő, a teste egészében megváltozik. A hasa nőni kezd, tágulni fog a bőre derék tájban, hiszen ahogy a baba növekszik, bizony a nők hasa is a baba hely igényét figyelembe véve változni kezd. Feszes, lapos has szülés után? Nem éppen egyszerű, de nem is lehetetlen. Eltökéltség és elszántság mellett ugyanis nagyon könnyedén átlendülhetünk a kezdeti nehézségeken, hiszen ha egy gyermek érkezik a családba, akkor az időbeosztás is megváltozik. Általában felesleges zsírpárnák, és megnyúlt bőr marad a nők hasán szülés után. Fontos, hogy megfelelő táplálkozás mellett, mely szoptatás alatt is kivitelezhető, nagy hangsúlyt fordítsunk a hasizom fejlesztésére. A baba szoptatása sokat segít azon, hogy a felesleges kilók leszaladjanak rólunk. Azt szokták tanácsolni, hogy amíg a baba anyatejet eszik, ne álljunk neki semmilyen fogyókúrának. Ha már nem szoptatunk, elkezdhetünk azon dolgozni, hogy testünk a régi formáját mutassa. Nem kétséges, hogy sokkal nagyobb munkára és erőfeszítésre lesz szükségünk, mint szülés előtt, amikor még lapos hassal büszkélkedik a nők többsége. De nincs lehetetlen, ha betartunk egy-két szabályt akkor könnyedén kivitelezhetjük, és régi fényében tündökölhet a testünk.

A lapos has elérése tehát számtalan körülményt von maga köré, melyet érdemes szem előtt tartani, és mindenképpen betartani. A méregtelenítés az egyik legfontosabb tényező, melyet meg kell teremtenie mindenkinek, hiszen a bélrendszerünk, az emésztőrendszer, a máj tisztítása nélkül nagyon nehéz tökéletes eredményt elérni!

 Igaz történetek

Vásárlóink többsége azt figyelte meg, hogy a béltisztító program használata alatt a testük különös érzéseket él meg. Ezek a tünetek a program első hetétől a harmadik hetéig jelentkeznek, és folytatódhatnak a használat végéig, akár a harmadik hónapig is.

Ha elolvassa valamelyiket ezek közül a történetek közül, meglátja, hogy sokan hasonló dolgokat találnak az illemhelyen, mint amilyenek az alábbi képeken láthatók (hosszú, nyálkaszerű – zsinórhoz hasonló dolgok, különböző nagyságú és alakú paraziták, melyek néha különféle összetételben is jelentkezhetnek).