+36 21 252 38 00 | +36 70 775 96 47 | Lépjen velünk kapcsolatba!
NaturalSwiss méregtelenítő kúra vélemények
Méregtelenítés

Méregtelenítés a NaturalSwiss Méregtelenítő Programmal

Speciális méregtelenítő program
A NaturalSwiss Méregtelenítő Program három termékből áll. Ez a három készítmény több irányból is támogatja a szervezetet, hozzájárul az egészséges életerő eléréséhez és a vitalitás fenntartásához.

 1. Clean Inside® Rost - 7 990 Ft
 2. Parasic® Kapszula - 7 990 Ft
 3. Slim Tea® - 6 190 Ft

A három termék egy csomagban:
NaturalSwiss Méregtelenítő Program 19 990 Ft

Méregtelenítés és béltisztítás: miért végezzük el?

Hiába élünk egészségesen, szervezetünkbe mégis bejutnak a legkülönfélébb méreganyagok. Ez ellen nem tudunk mit tenni, hiszen a levegő, a víz és még a legjobb minőségű ételek, italok is tartalmaznak toxinokat. Bár testünk folyamatosan méregtelenít, egy idő után már képtelen megküzdeni ezekkel a káros anyagokkal, ezért van szükségünk a rendszeres méregtelenítésre.

Ha Ön nem egy dzsungel mélyén, a modern civilizációtól elzárva él, biztos lehet abban, hogy nap, mint nap találkozik mérgekkel, amelyek ráadásul a szervezetébe is bejutnak. Az okok között találhatjuk a környezeti terhelést, a szennyezett levegőt és vizeket, a helytelen táplálkozást, ahogyan a mozgásszegény életmód, a felesleges gyógyszerfogyasztás, a dohányzás és az alkohol is károsan befolyásolják egészségi állapotunkat. A méreganyagok ugyanis felborítják a szervezet belső egyensúlyát. Hogy ez ne történjen meg, a szervezetünk folyamatosan azon dolgozik, hogy semlegesítse és eltávolítsa a toxinokat, ezt azonban csak egy bizonyos határig képes megtenni. Mivel a mérgek utánpótlása folyamatos, a szervezet méregtelenítő kapacitása pedig véges, egy idő után a káros anyagok óhatatlanul elkezdenek felhalmozódni a belső szervekben, és különböző panaszokat, betegségeket okoznak.

Ezért van szükség a rendszeres méregtelenítésre, a méregtelenítő program segítségével megelőzhetjük a toxinok lerakódását, valamint elősegíthetjük szervezetünk megtisztulását. Az eredmény azonnali, a megfelelően elvégzett méregtelenítés hatására úgy érezzük, mintha újjászülettünk volna. Nem véletlenül, hiszen ilyenkor ugrásszerűen javul az anyagcserénk, helyreáll a bélflóránk, megerősödik az immunrendszerünk, jobb lesz az emésztésünk, a méregtelenítésnek köszönhetően számos korábbi panaszunknak is búcsút mondhatunk.

Mikor méregtelenítsünk?

 • Alvászavarok
 • Aranyér
 • Állandó idegesség
 • Általános gyengeség
 • Bőrproblémák
 • Bűzös lehelet
 • Candida
 • Élősködők a szervezetben
 • Fáradékonyság
 • Fokozott bélgázképződés
 • Gyakori hasfájás
 • Irritábilis bél szindróma (IBS)
 • Krónikus hasmenés, székrekedés vagy ezek váltakozása
 • Rossz közérzet
 • Testsúlyzavarok
 • Visszatérő fejfájás

Pillanatnyi egészségi állapottól függetlenül erősen ajánlott a rendszeres méregtelenítés azoknak, akik nagyobb mennyiségben (napi rendszerességgel) fogyasztanak alkoholt és koffeint tartalmazó italokat, dohányoznak, gyógyszereket szednek, valamint mérgező anyagokkal dolgoznak.

Jóllét méregtelenítéssel és béltisztítással

Fáradtnak, erőtlennek érzi magát? Nem tud aludni, rossz a közérzete? Könnyen lehet, hogy a szervezetében felhalmozódott mérgek okozzák a panaszait.

Minden igyekezetünk ellenére szinte elkerülhetetlen, hogy ne rakódjanak le méreganyagok a szervezetünkben. Nincs ezen csodálkoznivaló, hiszen a levegő, a víz, a tisztálkodószerek és az ételeink túlnyomó többsége tartalmaz káros anyagokat, tulajdonképpen körbevesznek minket a mérgek. Többek között ezért nő folyamatosan az allergiában és emésztőrendszeri megbetegedésekben szenvedők száma a fejlett országokban. A testünkbe jutó mérgek a mentális egészségünket is negatívan befolyásolják, valamint gyengítik az immunrendszert, ezért fogékonyabbak leszünk a betegségekre, romlik a közérzetünk, nem érezzük jól magunkat a bőrünkben.

Méregtelenítsünk rendszeresen

Szerencsére van megoldás a fenti problémákra, ez pedig a rendszeres méregtelenítés: ezzel nem csupán megszüntethetjük a panaszokat, hanem meg is előzhetjük a kellemetlen tünetek, illetve betegségek kialakulását. A méregtelenítés kettős célt szolgál. Egyrészt megtámogatja a szervezet természetes méregtelenítő folyamatait, másrészt önállóan is képes eltávolítani a felhalmozódott méreganyagokat.

Ne kínozzuk magunkat feleslegesen

Sokan úgy gondolják, hogy a belső tisztítás legjobb módja a koplalás. Ez azonban tévedés, az étkezések elhagyása aránytalan terhet ró a szervezetre, a létfontosságú tápanyagok megvonása veszélyezteti testünk működését. Arról nem is beszélve, hogy az éhezés nem segíti a megtapadt méreganyagok távozását – ehhez célzott kúrára van szükség. A jó méregtelenítő program hatékony és kíméletes, nem terheli meg a szervezetet, hanem a „háttérben dolgozva”, észrevétlenül szabadít meg az egészségünket károsító toxinoktól és a bennünk élő parazitáktól. Ha tehát a megfelelő időközönként –a tapasztalatok azt mutatják, hogy évente legalább háromszor – elvégezzük testünk méregtelenítését, nagy lépést tettünk egészségünk megőrzése, és a betegségek elkerülése érdekében.

Teljes megoldásra van szükség

A méregtelenítés elengedhetetlen része a béltisztítás, ami a bélfalon és a bélredőkben lerakódott salakanyag biztonságos és maradéktalan eltávolítását szolgálja. Bizonyított tény, hogy egy középkorú ember vastagbelében átlagosan 4-5 kiló lerakódott ételmaradék, salakanyag található, amiben nem csupán az egészséget romboló káros mikroorganizmusok szaporodhatnak el, hanem kiváló életteret jelent a parazitáknak is.

Ne feledje, hogy jóllétünk alapvető feltétele testünk karbantartása, amibe a rendszeres méregtelenítés és béltisztítás is beletartozik. E nélkül elképzelhetetlen a tökéletes lelki és testi egyensúly megteremtése, valamint fenntartása.

Emberi történetek

A méregtelenítő és béltisztító program hatására számos pozitív élményt élnek át a használók. Vásárlóink közül sokan megosztják velünk ezeket a tapasztalatokat, amelyeket – természetesen engedélyükkel – változtatás nélkül közlünk. Ezekből mindenki megbizonyosodhat többek között arról is, hogy a paraziták, nyálkaszerű lerakódások másoknál is előfordulnak.


Forrás
A Naturalswiss weboldal hozzájárul a tartalom megjelenítéséhez.

A szervezet méregtelenítése – az élet javítása

Ön is életerővel, energiával telve, elégedetten ébred reggelente? Hogy nem? Akkor vegye tudomásul, hogy testét méreganyagok uralják.

Hatékony segítség, tisztítás nélkül ezeket az anyagokat nem tudjuk sem feldolgozni, sem kimosni szervezetünkből. Viszont amerre nézünk, mindenütt látunk méreganyagokat. Forrásuk az élelmiszer, amit megeszünk, a víz, amit megiszunk, a levegő, amit belélegzünk, és még csak néhányat említettünk.

A méreganyagok fokozott előfordulása a környezetszennyezés, a háztartásokban fellelhető számos vegyi anyag és az élelmiszerekben található adalékanyagok rovására írható, elsősorban ezek miatt feltétlenül szükséges a rendszeres méregtelenítés. Ennek eredménye, hogy egyre több ember allergiás és bizonyos anyagokra túlérzékeny, mely tünetek nagy része a test tisztítása révén megszüntethető.

A testünkre kifejtett negatív hatások mellett értelmünk is károsul. Rohanó világunkban nő a feszültség, a stressz, a pszichikai kimerültség. Mindezek következménye, hogy reggel kevésbé vagyunk optimisták, mint ahogyan az természetes lehetne számunkra. Ehhez hozzájárul egészségtelen étrendünk, ám a fent említett optimális állapot szintén visszaállítható méregtelenítés segítségével.

A túltápláltság és az ételek helytelen kombinációjából kifolyólag emésztőrendszerünkben az étel részben megemésztetlen marad, rothadó bomlásnak indul a belekben, toxinok, mérgező anyagok keletkeznek, és ezek betegségeink okozói, mely méregtelenítés útján megelőzhető, megszüntethető. Gyakran éhezéssel, kiegyenlítetlen, gyors, tápanyagokban szegény diétával próbálunk megszabadulni felesleges kilóinktól. Mindezek után nem csoda, ha idő előtt öregszünk, elveszítjük energiánkat, életkedvünket, hiszen ez nem a megfelelő módja a méregtelenítés folyamatának, ezzel csak rontunk a helyzeten.

Bizonyára mindannyian aktív, hatékony, kortól és nemtől független, minőségi életet akarunk élni. A kérdés az, hogy mit teszünk ezen elképzelésünk megvalósításáért, gondolunk-e a méregtelenítés fontosságára. Mindamellett saját egészségünket háromnegyed részben befolyásolhatjuk méregtelenítés révén. Kevesen tudatosítják magukban, hogy az egészséges táplálkozás mellett milyen fontos a rendszeres méregtelenítés – a szervezet megtisztítása. Többségünk egész élete során semmit sem tesz azért, hogy megszabadítsa szervezetét a felgyülemlett méreganyagoktól, élősködőktől és hulladékanyagoktól.

A tudósok bebizonyították, hogy egy felnőtt ember vastagbelében 3–5, esetenként akár 10 kilogramm emésztetlen, lerakódott ételmaradék is lehet, mely tisztítás nélkül nem képes távozni a szervezetből. Meglehetősen borzalmas elképzelés. Ez annak eredménye, hogy a jólétre sem értelmileg, sem testileg nem vagyunk eléggé felkészültek és egyetlen megoldás ezzel kapcsolatban a rendszeres méregtelenítés.

Célom ezzel a könyvvel az, hogy tanácsokkal szolgáljak mindazoknak, akik tenni szeretnének valamit egészségükért. A hibák elkerülése érdekében útmutatást adok szervezetünk felgyógyításához, a lerakódásoktól, nyálkáktól, méreganyagoktól, élősködőktől és a súlyfeleslegtől való megszabadításához felesleges stressz és károsodás nélkül.

Az ember testi és lelki tevékenységének minősége attól függ, hogy milyen rendszerességgel törődik nemcsak külsejével, hanem ugyanakkor teste belső részeivel is.

Igaz történetek

Vásárlóink többsége azt figyelte meg, hogy a béltisztító program használata alatt a testük különös érzéseket él meg. Ezek a tünetek a program első hetétől a harmadik hetéig jelentkeznek, és folytatódhatnak a használat végéig, akár a harmadik hónapig is.

Ha elolvassa valamelyiket ezek közül a történetek közül, meglátja, hogy sokan hasonló dolgokat találnak az illemhelyen, mint amilyenek az alábbi képeken láthatók (hosszú, nyálkaszerű – zsinórhoz hasonló dolgok, különböző nagyságú és alakú paraziták, melyek néha különféle összetételben is jelentkezhetnek).