+36 21 252 38 00 | +36 70 775 96 47 | Lépjen velünk kapcsolatba!
NaturalSwiss méregtelenítő kúra vélemények

Méregtelenítés otthon egyedül? Könnyedén kivitelezhető!

Méregtelenítés otthonVajon szüksége van-e szervezetünknek arra, hogy időközönként méregtelenítsünk? A válasz egyértelmű IGEN! Ugyanis, a testünkben folyamatosan rakódnak le olyan anyagok, melyek ha felhalmozódnak, akkor bizony nagyobb betegségek okozói is lehetnek. Az ember észre sem veszi, de szinte minden nap viszünk be a szervezetünkbe olyan káros anyagokat, melyeket nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem tud lebontani. Vagyis nem tud távozni a testünkből, csak a mi beavatkozásunk segítségével. A káros anyagok bevitele történhet ételek által, melynek minősége napjainkban igen csak vitatható, a szmog a városban, és akkor a dohányzásról és a mértéktelen alkoholfogyasztásról nem is beszéltünk. Akár hogy is nézzük, el kell az a tisztító kúra egy évben minimum kétszer, és mint tudjuk, a méregtelenítés otthon is könnyedén megoldható!

Méregtelenítés otthon…, hogyan? Napjainkban, nagyon sok féle módszer létezik ezzel kapcsolatban. Gyógyteák állnak segítségünkre, illetve különböző porok, béltisztító programok, melyeket egészségboltokban, patikában könnyedén megvásárolhatunk.

Miből kell állnia a méregtelenítésnek? Nagyon sokan nem tudják, de a testünkben átlagosan évente mindösszesen négykilónyi méreganyag halmozódik fel, amit ha megszorzunk két évvel, már nyolckilónyira nő. Ahogy otthonunkban a szemetest ürítjük, úgy ezt a szervezetünkkel is időnként meg kell, hogy tegyük. Nagyon fontos, hogy tisztítókúrát, vagyis méregtelenítést tartsunk évente legalább kétszer. Általában azt javasolják, hogy az első tavasszal esedékes, amikor is rügyeznek a fák, bontogatják szirmaikat a virágok, és éppen ránk tör a tavaszi fáradtság, ami nem is tavaszi fáradtság, csupán a sok méreg a szervezetünkben nem tud kiszabadulni. Ennek véget kell vetni. Nagyon sokan javasolják a lé böjtöt, ami nem egy rossz megoldás, viszont nehéz fizikai munka mellett nehéz kivitelezni. A lényeg, hogy legyen kéznél tiszta, szűrt víz, száz százalékos gyümölcs lé és tisztító tea sem árt, ami kipucolja a bélrendszerünket. Célszerű a lé böjtöt egy-két napig betartani, mellette nagyon sok gyümölcsöt fogyasztani, és friss zöldségeket enni. Testünk képes a megtisztulásra, ha mi a segítségére leszünk ebben.

A méregtelenítés otthon tehát nagyon könnyedén kivitelezhető, csak kellő kitartás kell hozzá és elszántság.

Aki már valaha is végig csinált egy méregtelítést otthonában, tudja, hogy a végén nagyon könnyűnek érezheti a testét, és energiával telve telnek majd a kúrát követő napok, hetek. Mivel két tisztító kúra javasolt évente, az első tavasszal, a második késő nyáron válik esedékessé. A téli időszakban nem igazán javasolt, ugyanis télre gyűjtjük a vitamint, és a hideg, borongós idő miatt, nem igazán könnyű kivitelezni tökéletesen a megfelelő tisztítókúrát, nem beszélve arról, hogy télre gyűjtjük a tápanyagokat, a vitaminokat, hiszen a szervezetünknek ellenállóvá kell válnia a kórokozókkal szemben. Bármilyen méregtelenítő kúrát is választunk, nagyon fontos figyelembe vennünk, hogy a lerakódott méreg anyagok csak a szervezetünkben lévő ásványi anyagokkal együtt távoznak, tehát ennek pótlása egy tisztítókúra alatt nagyon fontos, és nem szabad figyelmen kívül hagynunk. A méregtelenítés után nem csak az ásványi anyag pótlására kell oda figyelnünk, de a vitaminok nagyobb mennyiségben való bevitelére is, ugyanis a felhalmozódott méreganyaggal együtt a fontos ásványi anyagok mellett sajnos a vitaminok is elhagyják szervezetünket.

Ami biztos, hogy a méregtelenítés után javulni fog az anyagcserénk, így már könnyebben kivitelezhetünk egy fogyókúrát is. Könnyebb lesz a testünk, és tele leszünk energiával, ami azért nem utolsó szempont.

Tehát, a legfontosabbak:

  • Évente minimum kétszer vigyünk véghez tisztító kúrát, a méregtelenítés otthon is könnyedén kivitelezhető.
  • Figyeljünk oda arra, hogy milyen ételeket fogyasztunk, törekedjünk az egészséges táplálkozásra!
  • Igyunk megfelelő mennyiségű tiszta, szűrt vizet!
  • Ne felejtsük el, hogy az egészségünk, családunk, gyermekeink egészsége a legfontosabb számunkra!
  • Tisztító kúra után fokozottan figyeljünk a megfelelő mennyiségű vitamin és ásványi anyag bevitelre!
  • Mielőtt fogyókúrába kezdenénk, mindenképpen tisztítsuk meg szervezetünket a sok méreg anyagtól, végezzünk tisztító kúrát!
  • A legfontosabb, hogy a méregtelenítés otthon is megoldható, könnyedén kivitelezhető!

Ahhoz, hogy Önnek se jelentsen problémát a méregtelenítés otthon, ismerkedjen meg a NaturalSwiss méregtelenítő programmal, mely már önmagában kiváló választás mindenki számára. Minden embernek javasolt az összetett és hatásos méregtelenítés, melyet a NaturalSwiss termékekkel, könnyedén kivitelezhetünk. Fontos, hogy olyan termékeket válasszunk ahhoz, hogy a méregtelenítés otthon is könnyedén megoldható legyen, melyek használata, alkalmazása egyszerű. Ismerje meg Ön is a NaturalSwiss termékeket, melyek között megtalálhatja a komplett programhoz szükséges kiegészítő termékeket, a tisztító teákat, és minden olyan terméket, mely az Ön számára is segítséget nyújt majd abban, hogy újra a régi önmaga lehessen.

Levertnek és kedvetlennek érzi magát? Nehéznek érzi a testét? Folyton aludni szeretne? Ez a jele annak, hogy ideje belefogni egy méregtelenítésbe otthon, melyet a NaturalSwiss termékekkel, nagyon könnyedén kivitelezhet Ön is!

A méregtelenítés otthon, a NaturalSwiss termékekkel gyerekjáték lesz! Tegyen Ön is egészségéért, méregtelenítsen minden évben minimum kétszer! Bővítse Ön is azok táborát, akik ideális testsúlyt értek el ezekkel, a természetese alapanyagokat tartalmazó termékekkel.

 Igaz történetek

Vásárlóink többsége azt figyelte meg, hogy a béltisztító program használata alatt a testük különös érzéseket él meg. Ezek a tünetek a program első hetétől a harmadik hetéig jelentkeznek, és folytatódhatnak a használat végéig, akár a harmadik hónapig is.

Ha elolvassa valamelyiket ezek közül a történetek közül, meglátja, hogy sokan hasonló dolgokat találnak az illemhelyen, mint amilyenek az alábbi képeken láthatók (hosszú, nyálkaszerű – zsinórhoz hasonló dolgok, különböző nagyságú és alakú paraziták, melyek néha különféle összetételben is jelentkezhetnek).