+36 21 252 38 00 | +36 70 775 96 47 | Lépjen velünk kapcsolatba!
NaturalSwiss méregtelenítő kúra vélemények

Mik lehetnek a szájszag és a rossz lehelet okozói?

Szájszag és a rossz leheletSok ember számára okoznak kellemetlenségeket ezen tünetek, vagyis a szájszag és a rossz lehelet. Ezeknek ma már számtalan oka ismert.

Okozhatja mindezt:

  • Szájbaktérium: A szájbaktériumok a fogaink között élnek, belepik nyelvünket, és kellemetlen szagokat bocsátanak ki.
  • Bizonyos ételek: mint például a hagyma, vagy a rossz szokásaink, melyek között a dohányzás első helyen szerepel.
  • Azonban lehet szó bél problémáról, emésztőszervi problémáról, gyomor bántalmakról, vagy akár fogászati problémáról is.

Hogyan szüntethető meg a szájszag és a rossz lehelet?

Az első és legfontosabb, hogy próbáljuk megtalálni a gócpontot. Fontos, hogy tisztában legyünk a lehetőségekkel, melyekre nagyobb figyelmet kell fordítanunk annak érdekébe, hogy mielőbb megtalálhassuk a probléma eredetét.

Több lehetséges tényező is befolyásolhatja a szájszag, vagy a rossz lehelet kialakulását.

  1. Szájhigiénia. A szájhigiénia, nagyon fontos szerepet játszik az életünkben, vagyis célszerű nagy hangsúlyt fektetnünk erre. A szájhigiéniára való nevelést, célszerű már pici korban elkezdeni, hogy később, mikor gyermekeink cseperednek, ne okozzon semmilyen problémát számukra, akár a szájszag vagy a rossz lehelet. A szakszerű fogmosás, nagyon nagy szerepet tölt be a szájhigiéniában, nem beszélve a nyelvünk tisztításáról, melyről nagyon sok ember megfeledkezik! Használjunk minél többször fog selymet is! Ha a szájszag rossz lehelet fő okozója a nem megfelelő szájhigiénia, akkor ezen szabályok betartásával, nagyon könnyen orvosolhatjuk a problémát.
  2. Rossz fogak. Napjainkban, egyre kevesebb ember fordul orvoshoz fog problémájával. Idő vagy energia hiányában, többnyire már csak akkor keresik fel körzeti orvosukat, amikor már nagy a baj. Nagyon sokan nem gondolnak rá, de a szájszag és rossz lehelet egyik oka a rossz fog lehet, melyet mihamarabb megszüntetünk, annál gyorsabban megszűnik számunkra a kellemetlenség is!
  3. Száj szárazság. A száj szárazság legfőbb oka, a nem megfelelő folyadék bevitel. Ami, mint azt tudjuk nem csak a száj szárazság legfőbb oka lehet, de számtalan betegség kialakulásában is nagy szerepet játszik, sőt szerveink nem megfelelő működéséből is kiveszik részüket! Szájszag és a rossz lehelet tehát előfordulhat a száj szárazságtól is. Tegyünk ellene! Fogyasszunk megfelelő mennyiségű folyadékot nap, mint nap.
  4. Sajnos nagyon sok betegség is befolyással lehet a szájszag, rossz lehelet kialakulásában. A cukorbetegség, a reflux, egyes bélproblémák, vagy emésztési zavarok nagy mértékben befolyásolják mindennek kialakulását. A kezdeti időben, még tehetünk ez ellen, akár béltisztítással, tisztító kúrával, illetve nagyon fontos az egészséges táplálkozás is.
  5. A rossz lehelet, vagy szájszag kialakulhat a szervezetünkben felgyülemlő méreganyagoktól is. Ez ellen nagyon könnyen tehetünk, hiszen ma már számtalan módszer ismert egy tisztítókúra, vagy egy béltisztító program kivitelezésére. Javasolt mindenki számára a NaturalSwiss nyújtotta lehetőségek közül kiválasztani a megfelelőt, mely segítségére lehet abban, hogy könnyedén nagyon rövid idő alatt megszabadulhasson a kellemetlen tünetektől, és újra a régi legyen egészsége, a szervezete, hogy végre megszűnhessen a szájszag és a rossz lehelet, mely eddig megkeserítette az életét!

Nagyon fontos minden ember számára az egészséges legnagyobb mértékben való megőrzése, melynek érdekében nagyon sokat tehetünk! Érdemes tehát élni minden lehetőséggel, mely kedvező és adott számunkra, hiszen az egészségünk megfizethetetlen!

 Igaz történetek

Vásárlóink többsége azt figyelte meg, hogy a béltisztító program használata alatt a testük különös érzéseket él meg. Ezek a tünetek a program első hetétől a harmadik hetéig jelentkeznek, és folytatódhatnak a használat végéig, akár a harmadik hónapig is.

Ha elolvassa valamelyiket ezek közül a történetek közül, meglátja, hogy sokan hasonló dolgokat találnak az illemhelyen, mint amilyenek az alábbi képeken láthatók (hosszú, nyálkaszerű – zsinórhoz hasonló dolgok, különböző nagyságú és alakú paraziták, melyek néha különféle összetételben is jelentkezhetnek).