+36 21 252 38 00 | +36 70 775 96 47 | Lépjen velünk kapcsolatba!
NaturalSwiss méregtelenítő kúra vélemények

svájci minőség


Vélemények

Mátyás Julianna, Szombathely, 2013.2.15.
Idős vagyok. Ízületeim nagyon fájnak, súlyfeleslegem is van, nehezen és keveset mozgok. Krónikus székrekedésem volt. Mindig hashajtó segítségével volt székletem. A szomszédom ajánlotta ezt a méregtelenítő és béltisztító kúrát. Megrendeltem a három hónapos adagot. Egy hét elteltével rendszeresen minden reggel úgy ébredek, hogy WC-re kell mennem. Könnyebb a mozgás is és még ami nagyon fontos régebben rendszeresen fájdalom csillapítót szedtem az ízületeimre, most meg csak néha kell. Bízom benne, hogy a program végére teljesen elfelejtem a gyógyszer szedését.

Mészáros Erika, Miskolc, 2012.11.9.
Családanyaként nagyon sok a dolgom és kevés idő jut magamra. De most itt a változás és a felfrissülés ideje. Megrendeltem a NaturalSwiss méregtelenítőt és béltisztítót. Nagyon vártam, hogy elkezdhessem a programot. Most sokkal fittebb és energikusabb vagyok. Ez a kúra már önmagában is szuper, mert rendszerességre nevel. Ügyelnem kell mindig a megfelelő folyadékbevitelre, hogy a 2-3 l elfogyasszam. Előtte sokat kávéztam, de most már annak szükségességét sem érzem. A reggeli WC használatom is rendszeressé vált. Vidáman megyek dolgozni. Biztos, hogy most már rendszeresen fogom használni.

Trokán Dezső, Érd, 2013.10.16.
Egy alapos méregtelenítésre mindenkinek szüksége lenne évente legalább egyszer. Több terméket kipróbáltam már, de ilyen elégedett egyikkel sem voltam mint a NaturalSwiss béltisztító és méregtelenítővel. Az a rengeteg káros anyag, ami bennem volt most mind távozik. Már a gondolattól is megkönnyebbülök. Pár perc az egész és felgyorsul az ember szervezetében minden. A hasam nem megy csupán kellemesen, kényelmesen ürítek. Sikerült fogynom is, mivel a sok folyadék fogyasztástól nem vagyok éhes. A bőröm is sokkal tisztább, simább lett tőle. Szeretném ajánlani mind azoknak, akik kételkednek ebben a remek tisztítókúrában.Gyakori kérdések

NaturalSwiss Méregtelenítő Program

Béltisztító | béltisztító program

Clean Inside béltisztító Program

A Clean Inside béltisztító Program három termékből áll, melyet kifejezetten a vastagbél legalaposabb és legtermészetesebb módon történő tisztítására fejlesztettünk ki.

19990 HUF

Több termékcsomag egyszerre történő vásárlása esetén további kedvezmények!

Az 1 hónapra elegendő NaturalSwiss méregtelenítő és béltisztító csomag tartalma:
1 doboz Parasic® méregtelenítő kapszula (110 db), 1 doboz Clean Inside® rostkeverék (30 adag),
30 db Slim Tea® filteres tasak.

Miért jobb a NaturalSwiss programja, mint más béltisztító kúráké?

Milyen ételeket fogyasszak a kúra hatékonysága érdekében?

Fogyni is fogok a kúra során?
Mennyit?NaturalSwiss Méregtelenítő Program három lépésben

Béltisztító | béltisztító program

Béltisztító rost kiegészítő

9990 HUF

A béltisztító rost kiegészítő a rostok segítségével megtisztítja a vastagbelet az összegyűlt lerakódásoktól és megelőzi az újabb lerakódások képződését.

Béltisztító | béltisztító program

Méregtelenítő gyógytea

6190 HUF

13 speciálisan válogatott növény kombinációja. Elősegíti a normális bélműködést és a rendszeres székelést. Koffeint nem tartalmaz.

Béltisztító | béltisztító program

Anti-parazita táplálékkiegészítő

7990 HUF

A Parasic élősködő elleni táplálékkiegészítő segít eltávolítani a bélparazitákat és petéiket a vastagbélből és a szervezet más részeiből.