+36 21 252 38 00 | +36 70 775 96 47 | Lépjen velünk kapcsolatba!
NaturalSwiss méregtelenítő kúra vélemények

svájci minőség


Vélemények

Szabó Róbert, Gyöngyös, 2013.12.3.
A barátom mesélte, hogy megrendelte a NaturalSwiss méregtelenítő és béltisztító termékeket és micsoda undorító dolgok jönnek ki belőle. A második héten én is megrendeltem bízva, hogy bennem nincsenek ilyenek, de vannak… Most a második havi adagot fogyasztom már kevesebb csúfság távozik belőlem. Több pozitívumot is észrevettem, nem vagyok olyan fáradékony, reggel frissen ébredek, este időben el tudok aludni. A telítettség érzetem is elmúlt, pedig régebben sokszor volt ilyen, valószínűleg az ülőmunkám miatt. Minden évben fogok ezek után méregteleníteni, köszönhetően ennek e remek béltisztítónak.

Nagy Angéla, Hajdúszoboszló, 2013.8.13.
Alapvetően egészségesen táplálkozom, de mégis úgy gondolom rám fért már egy méregtelenítő és béltisztító program. Inkább csak haspuffadásom miatt kezdtem el ezt a kúrát. Ha már csak keveset is ettem rögtön meglátszott rajtam. Olvastam a NaturalSwiss-ről és kíváncsivá tett. Jó ,hogy elkezdtem már 3 hét után elmúlt a puffadás. Szinte bármilyen ruhát felvehetek. De az a rengeteg nyúlós valami, ami bennem van illetve volt kicsit megrémisztett. Ezek után rendszeresen fogok méregteleníteni.

Krajcár István, Eger, 2013.4.12.
Sokszor kezdtem már méregtelenítésbe más termékekkel, de mindig hasmenés lett a vége. Most viszont a NaturalSwiss-el, amely természetes anyagokból készül teljesen más a tapasztalatom. Alapvetően szorulásos vagyok. Már az első naptól kellemes laza ürítésben volt részem. A felgyülemlett salakanyag naponta kétszer háromszor is távozott, de könnyed változatban. A kúra után a teát továbbra is fogyasztani fogom. Jó szívvel ajánlom minden ismerősömnek.Gyakori kérdések

NaturalSwiss Méregtelenítő Program

Béltisztító | béltisztító program

Clean Inside béltisztító Program

A Clean Inside béltisztító Program három termékből áll, melyet kifejezetten a vastagbél legalaposabb és legtermészetesebb módon történő tisztítására fejlesztettünk ki.

19990 HUF

Több termékcsomag egyszerre történő vásárlása esetén további kedvezmények!

Az 1 hónapra elegendő NaturalSwiss méregtelenítő és béltisztító csomag tartalma:
1 doboz Parasic® méregtelenítő kapszula (110 db), 1 doboz Clean Inside® rostkeverék (30 adag),
30 db Slim Tea® filteres tasak.

Miért jobb a NaturalSwiss programja, mint más béltisztító kúráké?

Milyen ételeket fogyasszak a kúra hatékonysága érdekében?

Fogyni is fogok a kúra során?
Mennyit?NaturalSwiss Méregtelenítő Program három lépésben

Béltisztító | béltisztító program

Béltisztító rost kiegészítő

9990 HUF

A béltisztító rost kiegészítő a rostok segítségével megtisztítja a vastagbelet az összegyűlt lerakódásoktól és megelőzi az újabb lerakódások képződését.

Béltisztító | béltisztító program

Méregtelenítő gyógytea

6190 HUF

13 speciálisan válogatott növény kombinációja. Elősegíti a normális bélműködést és a rendszeres székelést. Koffeint nem tartalmaz.

Béltisztító | béltisztító program

Anti-parazita táplálékkiegészítő

7990 HUF

A Parasic élősködő elleni táplálékkiegészítő segít eltávolítani a bélparazitákat és petéiket a vastagbélből és a szervezet más részeiből.