+36 21 252 38 00 | +36 70 775 96 47 | Lépjen velünk kapcsolatba!
NaturalSwiss méregtelenítő kúra vélemények

svájci minőség


Vélemények

Illésné Júlia, Cegléd, 2013.3.25.
Az utóbbi időben gyakran éreztem rosszul magam, egész nap fáradt, levert voltam, úgy éreztem, beteg vagyok. Tavaszi fáradtságnak gondoltam, különböző vitaminokkal próbálkoztam, de nem javult a helyzetem. Mindehhez emésztési problémák társultak, gyakran fel voltam fúvódva, savas, refluxos tünetekkel. Mivel féltem a gyomortükrözéstől, azt gondoltam, hogy alternatív gyógyászathoz fordulok. Találtam egy szakembert, aki biorezonanciás készülékkel végezte az állapotfelmérést. Az eredmény röviden: A helytelenül társított élelmiszerek okozzák az emésztési problémákat, a máj le van terhelve, ezáltal a szervezet el van mérgeződve, különböző kórokozókkal terhelve. Szerencsére csak ennyi! A megoldáshoz a helyes ételtársítás mellé a NaturalSwiss 3 hónapos alapprogramját választottam. Mindent az előírásnak megfelelően csinálok, a második hónapon vagyok túl. A tapasztalataim jók. Jó érzéssel tölt el a napi rendszeres tisztulás. A közérzetem sokkal jobb, kávé nélkül is jól érzem magam. A délutáni fáradtsághullám is elmúlt. Reflux tünetek szintén elmúltak, ráadásul 3 kg-ot fogytam, nagyon örülök neki! Szeretném a kiegészítő, regeneráló részét is beiktatom a programba. Úgy tervezem, hogy ezt a tisztítókúrát rendszeresen, minden évben el fogom végezni. Köszönöm a NaturalSwiss-nek, hogy kidolgozták ezt a programot.

Mátyás Julianna, Szombathely, 2013.2.15.
Idős vagyok. Ízületeim nagyon fájnak, súlyfeleslegem is van, nehezen és keveset mozgok. Krónikus székrekedésem volt. Mindig hashajtó segítségével volt székletem. A szomszédom ajánlotta ezt a méregtelenítő és béltisztító kúrát. Megrendeltem a három hónapos adagot. Egy hét elteltével rendszeresen minden reggel úgy ébredek, hogy WC-re kell mennem. Könnyebb a mozgás is és még ami nagyon fontos régebben rendszeresen fájdalom csillapítót szedtem az ízületeimre, most meg csak néha kell. Bízom benne, hogy a program végére teljesen elfelejtem a gyógyszer szedését.

Szabó Róbert, Gyöngyös, 2013.12.3.
A barátom mesélte, hogy megrendelte a NaturalSwiss méregtelenítő és béltisztító termékeket és micsoda undorító dolgok jönnek ki belőle. A második héten én is megrendeltem bízva, hogy bennem nincsenek ilyenek, de vannak… Most a második havi adagot fogyasztom már kevesebb csúfság távozik belőlem. Több pozitívumot is észrevettem, nem vagyok olyan fáradékony, reggel frissen ébredek, este időben el tudok aludni. A telítettség érzetem is elmúlt, pedig régebben sokszor volt ilyen, valószínűleg az ülőmunkám miatt. Minden évben fogok ezek után méregteleníteni, köszönhetően ennek e remek béltisztítónak.Gyakori kérdések

NaturalSwiss Méregtelenítő Program

Béltisztító | béltisztító program

Clean Inside béltisztító Program

A Clean Inside béltisztító Program három termékből áll, melyet kifejezetten a vastagbél legalaposabb és legtermészetesebb módon történő tisztítására fejlesztettünk ki.

19990 HUF

Több termékcsomag egyszerre történő vásárlása esetén további kedvezmények!

Az 1 hónapra elegendő NaturalSwiss méregtelenítő és béltisztító csomag tartalma:
1 doboz Parasic® méregtelenítő kapszula (110 db), 1 doboz Clean Inside® rostkeverék (30 adag),
30 db Slim Tea® filteres tasak.

Miért jobb a NaturalSwiss programja, mint más béltisztító kúráké?

Milyen ételeket fogyasszak a kúra hatékonysága érdekében?

Fogyni is fogok a kúra során?
Mennyit?NaturalSwiss Méregtelenítő Program három lépésben

Béltisztító | béltisztító program

Béltisztító rost kiegészítő

9990 HUF

A béltisztító rost kiegészítő a rostok segítségével megtisztítja a vastagbelet az összegyűlt lerakódásoktól és megelőzi az újabb lerakódások képződését.

Béltisztító | béltisztító program

Méregtelenítő gyógytea

6190 HUF

13 speciálisan válogatott növény kombinációja. Elősegíti a normális bélműködést és a rendszeres székelést. Koffeint nem tartalmaz.

Béltisztító | béltisztító program

Anti-parazita táplálékkiegészítő

7990 HUF

A Parasic élősködő elleni táplálékkiegészítő segít eltávolítani a bélparazitákat és petéiket a vastagbélből és a szervezet más részeiből.