+36 21 252 38 00 | +36 70 775 96 47 | Lépjen velünk kapcsolatba!
NaturalSwiss méregtelenítő kúra vélemények

svájci minőség


Vélemények

Fodor Katalin, Esztergom, 2013.6.5.
Már fiatal korom óta szenvedtem a szorulástól. Nagyon kevés folyadékot ittam és sokat kávéztam. Volt, hogy 3-4 naponta tudtam csak wc-re menni. Ez nagyon megviselt, sokszor fájt a hasam és állandó puffadással is küzdöttem. Az interneten láttam először ezt a kúrát. A sok tapasztalat meggyőzött és meg is rendeltem. Az első héten már rendszereződött a székletem. A második héttől kezdve valami szörnyűségek hagyták el a testemet mind állagában, mind minőségében és mennyiségében is. Nagyon örülök, hogy már nincs bennem ez a sok salakanyag. Biztos mákor is fogom alkalmazni ezt a csodaszert.

Kovács György, Dabas, 2013.7.14.
Tisztelt NaturalSwiss! Már régóta szerettem volna valamilyen méregtelenítő terméket kipróbálni, de mindig csak a gondolatig jutottam el. Most viszont, hogy rátaláltam az önök honlapjára úgy gondolom meggyőztek és bátran neki fogtam a kúrának. A rendszeresség kicsit nehezen megy, de most már lecsúszik a napi 2-3 l folyadék. A rostot is gyümölcslébe keverve fogyasztom. A tea maga a csoda azóta jókat alszom és kipihenten ébredek reggelente. Soha nincs hasmenésem vagy szorulásom kellemes könnyed ürítésem van. Energikusabb lettem. A stresszes életvitelem miatt lévő gyomorremegéseim is elmúltak. Most 2 hét után pattanások jelentkeztek az arcomon, de gondolom a méreganyag így is távozik a szervezetemből, köszönhetően e remek béltisztítónak.

Hauszleitner Gabriella, Budapest, 2013.8.31.
Már régóta küzdöttem székrekedéssel és állandó fáradsággal .Más fajta béltisztító és méregtelenítő kúrákat is kipróbáltam, de nem volt olyan jótékony hatással rám, mint a NaturalSwiss. 12 nap elteltével már rendszeresen van székletem. Jókat alszom és a fáradságom is elmúlt. Régebben napközben a munkám is nehezen tudtam ellátni. Hétvégeken is csak pihentem, most tele vagyok energiával. Program-program hátán, szuper jó érzés. Bizonyosan ezután minden évben fogok méregteleníteni ezzel a csodálatos szerrel.Gyakori kérdések

NaturalSwiss Méregtelenítő Program

Béltisztító | béltisztító program

Clean Inside béltisztító Program

A Clean Inside béltisztító Program három termékből áll, melyet kifejezetten a vastagbél legalaposabb és legtermészetesebb módon történő tisztítására fejlesztettünk ki.

19990 HUF

Több termékcsomag egyszerre történő vásárlása esetén további kedvezmények!

Az 1 hónapra elegendő NaturalSwiss méregtelenítő és béltisztító csomag tartalma:
1 doboz Parasic® méregtelenítő kapszula (110 db), 1 doboz Clean Inside® rostkeverék (30 adag),
30 db Slim Tea® filteres tasak.

Miért jobb a NaturalSwiss programja, mint más béltisztító kúráké?

Milyen ételeket fogyasszak a kúra hatékonysága érdekében?

Fogyni is fogok a kúra során?
Mennyit?NaturalSwiss Méregtelenítő Program három lépésben

Béltisztító | béltisztító program

Béltisztító rost kiegészítő

9990 HUF

A béltisztító rost kiegészítő a rostok segítségével megtisztítja a vastagbelet az összegyűlt lerakódásoktól és megelőzi az újabb lerakódások képződését.

Béltisztító | béltisztító program

Méregtelenítő gyógytea

6190 HUF

13 speciálisan válogatott növény kombinációja. Elősegíti a normális bélműködést és a rendszeres székelést. Koffeint nem tartalmaz.

Béltisztító | béltisztító program

Anti-parazita táplálékkiegészítő

7990 HUF

A Parasic élősködő elleni táplálékkiegészítő segít eltávolítani a bélparazitákat és petéiket a vastagbélből és a szervezet más részeiből.