+36 21 252 38 00 | +36 70 775 96 47 | Lépjen velünk kapcsolatba!
NaturalSwiss méregtelenítő kúra vélemények

svájci minőség


Vélemények

Hajdú Zsuzsi, Debrecen, 2012.10.22.
Sok antibiotikumot és szteroidot szedtem, mert lépten-nyomon tüdőgyulladásom volt. Le volt gyengülve a szervezetem. Egyelőre tüdőgyulladásom nincs, mert az egyik orvos ajánlására kaptam védőoltást. De a szervezetem még mindig nem a régi. A hasam és a gyomrom is sokat fájt a gyógyszerektől. Ismerőseim javasolták próbáljam ki a NaturalSwiss méregtelenítő és béltisztító kúrát. Ami már megfogott kezdete előtt, hogy természetes alapanyagokból áll. Egy hete fogyasztom a terméket és már a gyomortáji fájdalmaim enyhültek. Jobb a közérzetem. A székletemben is találtam olyan gumiszerű anyagot. Remélem a kúra végére ezektől megszabadulok és újra a régi leszek.

Majer Luca, Orosháza, 2013.10.4.
Már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy jó lenne egy méregtelenítés a szervezetemnek. De cukorbetegségem és a magas vérnyomásom miatt eddig nem mertem bele vágni. Most viszont, hogy olvastam a NaturalSwiss-ről, amibe koffeinmentes a tea. A rostot is kifejezetten ajánlják a bélben lévő zsírok és cukor hatékonyabb felszívódása érdekében. Úgy gondolom a cukorszintemet nem fogja befolyásolni. Már meg is rendeltem és két hete fogyasztom. Nagyon jól érzem magam tőle. Könnyebben, fittebben, kipihentebben telnek a napjaim. Jó szívvel ajánlom mindenkinek.

Mátyás Julianna, Szombathely, 2013.2.15.
Idős vagyok. Ízületeim nagyon fájnak, súlyfeleslegem is van, nehezen és keveset mozgok. Krónikus székrekedésem volt. Mindig hashajtó segítségével volt székletem. A szomszédom ajánlotta ezt a méregtelenítő és béltisztító kúrát. Megrendeltem a három hónapos adagot. Egy hét elteltével rendszeresen minden reggel úgy ébredek, hogy WC-re kell mennem. Könnyebb a mozgás is és még ami nagyon fontos régebben rendszeresen fájdalom csillapítót szedtem az ízületeimre, most meg csak néha kell. Bízom benne, hogy a program végére teljesen elfelejtem a gyógyszer szedését.Gyakori kérdések

NaturalSwiss Méregtelenítő Program

Béltisztító | béltisztító program

Clean Inside béltisztító Program

A Clean Inside béltisztító Program három termékből áll, melyet kifejezetten a vastagbél legalaposabb és legtermészetesebb módon történő tisztítására fejlesztettünk ki.

19990 HUF

Több termékcsomag egyszerre történő vásárlása esetén további kedvezmények!

Az 1 hónapra elegendő NaturalSwiss méregtelenítő és béltisztító csomag tartalma:
1 doboz Parasic® méregtelenítő kapszula (110 db), 1 doboz Clean Inside® rostkeverék (30 adag),
30 db Slim Tea® filteres tasak.

Miért jobb a NaturalSwiss programja, mint más béltisztító kúráké?

Milyen ételeket fogyasszak a kúra hatékonysága érdekében?

Fogyni is fogok a kúra során?
Mennyit?NaturalSwiss Méregtelenítő Program három lépésben

Béltisztító | béltisztító program

Béltisztító rost kiegészítő

9990 HUF

A béltisztító rost kiegészítő a rostok segítségével megtisztítja a vastagbelet az összegyűlt lerakódásoktól és megelőzi az újabb lerakódások képződését.

Béltisztító | béltisztító program

Méregtelenítő gyógytea

6190 HUF

13 speciálisan válogatott növény kombinációja. Elősegíti a normális bélműködést és a rendszeres székelést. Koffeint nem tartalmaz.

Béltisztító | béltisztító program

Anti-parazita táplálékkiegészítő

7990 HUF

A Parasic élősködő elleni táplálékkiegészítő segít eltávolítani a bélparazitákat és petéiket a vastagbélből és a szervezet más részeiből.