A legjobb béltisztító, méregtelenítés
+36 21 252 38 00 | +36 70 775 96 47 | Lépjen velünk kapcsolatba!
NaturalSwiss méregtelenítő kúra vélemények

svájci minőség


Vélemények

Gergely Zsuzsa, 2015.04.02
Tisztelt Natura Swiss! A párom halott az Önök béltisztító kúrájáról, ami felkeltette az érdeklődésemet, mivel a termék csak természetes anyagokat tartalmaz, erre az egész családunk odafigyel. Amikor elkezdtem használni a terméket már az első hónapban éreztem, hogy nem vagyok annyira fáradékony, mint előtte. Sokkal energikusabb lettem, könnyebb kezdtem neki a napi teendőimnek. Az emésztőrendszeremet teljesen rendbe rakta és az anyagcserém is felgyorsult, ami gondot okozott, hogy megfelelő folyadékbevitelt biztosítsam a kúra folyamán, de a második hónapra már ezt is sikerült beütemeznem az életemben. Ami még pozitívum a kúrával kapcsolatban, hogy a bőröm is sokkal szebb lett. Mindenkinek előszeretettel ajánlom a terméket és a tanácsolom, hogy csak úgy érdemes nekiállni a végig csinálja a 3 hónapos kúrát.

Neumann Anikó, Budapest, 2013.6.22.
Kolléganőm rábeszélésére kezdtem el alkalmazni a méregtelenítő rostot, kapszulát, teát. Mindig fáradt voltam és fájt a fejem. Az orvosi kivizsgálás is negatív lett. Bíztam benne, hogy ez majd segít. Kevés rost jutott a szervezetembe és a folyadékfogyasztásom is nagyon kevés volt. A rost telítettség érzetet is biztosított nem voltam éhes, ezért pár kilótól is megszabadultam. A székletem is rendben tartja, azóta is fogyasztom a rostot. Az ízét is szeretem. Közérzetem sokkal jobb minden reggel pihenten ébredek.

Lakatos Péter, Tatabánya, 2013.1.4.
A rendszertelen étkezések miatt folyamatosan csak híztam. Ezért gyakran voltam fáradt és letört. Emésztési problémám is folyton kínozott. Az egyik családtagom ajánlotta a NaturalSwiss méregtelenítő és béltisztító terméket. Megrendeltem és két hét után azt mondhatom, hogy biztos végig csinálom a három havi programot. Már most jobb a közérzetem rendszeresen tudok WC-re járni. Ami nagyon lényeges, hogy beindult a fogyás is.Gyakori kérdések

NaturalSwiss Méregtelenítő Program

Béltisztító | béltisztító program

Clean Inside béltisztító Program

A Clean Inside béltisztító Program három termékből áll, melyet kifejezetten a vastagbél legalaposabb és legtermészetesebb módon történő tisztítására fejlesztettünk ki.

19990 HUF

Több termékcsomag egyszerre történő vásárlása esetén további kedvezmények!

Az 1 hónapra elegendő NaturalSwiss méregtelenítő és béltisztító csomag tartalma:
1 doboz Parasic méregtelenítő kapszula (110 db), 1 doboz Clean Inside rostkeverék (30 adag),
30 db Slim Tea filteres tasak.

Miért jobb a NaturalSwiss programja, mint más béltisztító kúráké?

Milyen ételeket fogyasszak a kúra hatékonysága érdekében?

Fogyni is fogok a kúra során?
Mennyit?NaturalSwiss Méregtelenítő Program három lépésben

Béltisztító | béltisztító program

Béltisztító rost kiegészítő

7990 HUF

A béltisztító rost kiegészítő a rostok segítségével megtisztítja a vastagbelet az összegyűlt lerakódásoktól és megelőzi az újabb lerakódások képződését.

Béltisztító | béltisztító program

Méregtelenítő gyógytea

6190 HUF

13 speciálisan válogatott növény kombinációja. Elősegíti a normális bélműködést és a rendszeres székelést. Koffeint nem tartalmaz.

Béltisztító | béltisztító program

Anti-parazita táplálékkiegészítő

7990 HUF

A Parasic élősködő elleni táplálékkiegészítő segít eltávolítani a bélparazitákat és petéiket a vastagbélből és a szervezet más részeiből.