A legjobb béltisztító, méregtelenítés
| 06-70-7759-647 | Lépjen velünk kapcsolatba!

svájci minőség


Vélemények

Fülöp Gréta, 2013.3.1.
Én még nem fejeztem be a teljes programot, de már most gyökeres változások zajlottak le a testemben! Nekem karácsony és szilveszter után kezdődtek a problémák! Folyamatosan fel voltam puffadva a sok összevissza evéstől és a sok alkoholtól. A gyomrom égett, az alhasam feszített és folyamatos szélgörcseim voltak! Ehhez társult még a fáradékonyság, s a rossz közérzet, valószínű a székrekedés miatt! Ráadásul a bőrömön is kiütközött a rossz emésztés, pattanások, és különböző fertőzések jelentek meg az arcomon és kezemen! Mivel napi több órát táncolok sürgősen megoldást kellett találnom a problémáimra, mert már odáig fajult a dolog, hogy nem hogy táncolni, kimozdulni sem volt kedvem és energiám! Próbálkoztam többféle házi praktikával, de egyik sem vált be! Így interneten kutakodtam és rátaláltam erre a béltisztító programra! Elolvastam a véleményeket, és eléggé szkeptikus voltam, de úgy döntöttem, hogy egy próbát megér! Nem csalódtam! bár nem vizsgálgattam a székletemet, de így is észrevettem, hogy jóval több salakanyag távozik és könnyebben! Már 2 hét után észrevettem a változást! a hasam laposabb lett, nem volt feszítő érzés a beleimben! A bőröm elkezdett tisztulni, bár először megijedtem, mert még több pattanás jelent meg az arcomon, de aztán sokkal tisztább lett! Több lett az energiám, így sokkal jobban teljesítettem tánc közben! A sok folyadékbevitel miatt a szervezetem hidratálódott, így az emésztésem is javult, a hajam, bőröm és körmöm egészségesebb lett! Megváltoztak az étkezési szokásaim is! Jóval kevesebbet eszek, és nem is nassolok étkezések között! Az alkoholt sem kívánom már! Örülök, hogy rátaláltam a programra, és semmi kétség, hogy megváltoztatta az életemet! Sokkal tisztábbnak érzem magam és olyan mintha a testem újjászületett volna! Köszönöm szépen!

Krajcár István, Eger, 2013.4.12.
Sokszor kezdtem már méregtelenítésbe más termékekkel, de mindig hasmenés lett a vége. Most viszont a NaturalSwiss-el, amely természetes anyagokból készül teljesen más a tapasztalatom. Alapvetően szorulásos vagyok. Már az első naptól kellemes laza ürítésben volt részem. A felgyülemlett salakanyag naponta kétszer háromszor is távozott, de könnyed változatban. A kúra után a teát továbbra is fogyasztani fogom. Jó szívvel ajánlom minden ismerősömnek.

Mészáros Erika, Miskolc, 2012.11.9.
Családanyaként nagyon sok a dolgom és kevés idő jut magamra. De most itt a változás és a felfrissülés ideje. Megrendeltem a NaturalSwiss méregtelenítőt és béltisztítót. Nagyon vártam, hogy elkezdhessem a programot. Most sokkal fittebb és energikusabb vagyok. Ez a kúra már önmagában is szuper, mert rendszerességre nevel. Ügyelnem kell mindig a megfelelő folyadékbevitelre, hogy a 2-3 l elfogyasszam. Előtte sokat kávéztam, de most már annak szükségességét sem érzem. A reggeli WC használatom is rendszeressé vált. Vidáman megyek dolgozni. Biztos, hogy most már rendszeresen fogom használni.Gyakori kérdések

NaturalSwiss Méregtelenítő Program

Béltisztítás | béltisztító | béltisztító kúra

Clean Inside béltisztító Program

A Clean Inside béltisztító Program három termékből áll, melyet kifejezetten a vastagbél legalaposabb és legtermészetesebb módon történő tisztítására fejlesztettünk ki.

19990 HUF

Több termékcsomag egyszerre történő vásárlása esetén további kedvezmények!

Az 1 hónapra elegendő NaturalSwiss méregtelenítő és béltisztító csomag tartalma:
1 doboz Parasic méregtelenítő kapszula (110 db), 1 doboz Clean Inside rostkeverék (30 adag),
30 db Slim Tea filteres tasak.

Miért jobb a NaturalSwiss programja, mint más béltisztító kúráké?

Milyen ételeket fogyasszak a kúra hatékonysága érdekében?

Fogyni is fogok a kúra során?
Mennyit?NaturalSwiss Méregtelenítő Program három lépésben

Béltisztítás | béltisztító | béltisztító kúra

Béltisztító rost kiegészítő

7990 HUF

A béltisztító rost kiegészítő a rostok segítségével megtisztítja a vastagbelet az összegyűlt lerakódásoktól és megelőzi az újabb lerakódások képződését.

Béltisztítás | béltisztító | béltisztító kúra

Méregtelenítő gyógytea

6190 HUF

13 speciálisan válogatott növény kombinációja. Elősegíti a normális bélműködést és a rendszeres székelést. Koffeint nem tartalmaz.

Béltisztítás | béltisztító | béltisztító kúra

Anti-parazita táplálékkiegészítő

7990 HUF

A Parasic élősködő elleni táplálékkiegészítő segít eltávolítani a bélparazitákat és petéiket a vastagbélből és a szervezet más részeiből.