+36 21 252 38 00 | +36 70 775 96 47 | Lépjen velünk kapcsolatba!
NaturalSwiss méregtelenítő kúra vélemények

svájci minőség


Vélemények

Lakatos Péter, Tatabánya, 2013.1.4.
A rendszertelen étkezések miatt folyamatosan csak híztam. Ezért gyakran voltam fáradt és letört. Emésztési problémám is folyton kínozott. Az egyik családtagom ajánlotta a NaturalSwiss méregtelenítő és béltisztító terméket. Megrendeltem és két hét után azt mondhatom, hogy biztos végig csinálom a három havi programot. Már most jobb a közérzetem rendszeresen tudok WC-re járni. Ami nagyon lényeges, hogy beindult a fogyás is.

Hajdú Zsuzsi, Debrecen, 2012.10.22.
Sok antibiotikumot és szteroidot szedtem, mert lépten-nyomon tüdőgyulladásom volt. Le volt gyengülve a szervezetem. Egyelőre tüdőgyulladásom nincs, mert az egyik orvos ajánlására kaptam védőoltást. De a szervezetem még mindig nem a régi. A hasam és a gyomrom is sokat fájt a gyógyszerektől. Ismerőseim javasolták próbáljam ki a NaturalSwiss méregtelenítő és béltisztító kúrát. Ami már megfogott kezdete előtt, hogy természetes alapanyagokból áll. Egy hete fogyasztom a terméket és már a gyomortáji fájdalmaim enyhültek. Jobb a közérzetem. A székletemben is találtam olyan gumiszerű anyagot. Remélem a kúra végére ezektől megszabadulok és újra a régi leszek.

Földes Kata, Monor, 2013.7.1.
Egy hónapja csinálom az Önök által forgalmazott méregtelenítő programot. Jelentős javulást tapasztaltam a székletem állagában. Elmúlt az állandó szorulásom, normális minőségű és mennyiségű lett. Sokkal kevésbé bűzös. Az arcom is simább és szebb a bőröm. Vérnyomásom, ami évek óta magas volt, most jelentősen csökkent 150-ről 120-ra. A hajam sem zsírosodik annyira, mint előtte. Bizton állíthatom, hogy végig csinálom ezt a méregtelenítő programot. A barátaimnak, ismerőseimnek is ajánlani fogom. Ezek után pedig évente ahogy lehetőségem engedi többször is fogom fogyasztani.Gyakori kérdések

NaturalSwiss Méregtelenítő Program

Béltisztító | béltisztító program

Clean Inside béltisztító Program

A Clean Inside béltisztító Program három termékből áll, melyet kifejezetten a vastagbél legalaposabb és legtermészetesebb módon történő tisztítására fejlesztettünk ki.

19990 HUF

Több termékcsomag egyszerre történő vásárlása esetén további kedvezmények!

Az 1 hónapra elegendő NaturalSwiss méregtelenítő és béltisztító csomag tartalma:
1 doboz Parasic® méregtelenítő kapszula (110 db), 1 doboz Clean Inside® rostkeverék (30 adag),
30 db Slim Tea® filteres tasak.

Miért jobb a NaturalSwiss programja, mint más béltisztító kúráké?

Milyen ételeket fogyasszak a kúra hatékonysága érdekében?

Fogyni is fogok a kúra során?
Mennyit?NaturalSwiss Méregtelenítő Program három lépésben

Béltisztító | béltisztító program

Béltisztító rost kiegészítő

9990 HUF

A béltisztító rost kiegészítő a rostok segítségével megtisztítja a vastagbelet az összegyűlt lerakódásoktól és megelőzi az újabb lerakódások képződését.

Béltisztító | béltisztító program

Méregtelenítő gyógytea

6190 HUF

13 speciálisan válogatott növény kombinációja. Elősegíti a normális bélműködést és a rendszeres székelést. Koffeint nem tartalmaz.

Béltisztító | béltisztító program

Anti-parazita táplálékkiegészítő

7990 HUF

A Parasic élősködő elleni táplálékkiegészítő segít eltávolítani a bélparazitákat és petéiket a vastagbélből és a szervezet más részeiből.