+36 21 252 38 00 | +36 70 775 96 47 | Lépjen velünk kapcsolatba!
NaturalSwiss méregtelenítő kúra vélemények

svájci minőség


Vélemények

Krajcár István, Eger, 2013.4.12.
Sokszor kezdtem már méregtelenítésbe más termékekkel, de mindig hasmenés lett a vége. Most viszont a NaturalSwiss-el, amely természetes anyagokból készül teljesen más a tapasztalatom. Alapvetően szorulásos vagyok. Már az első naptól kellemes laza ürítésben volt részem. A felgyülemlett salakanyag naponta kétszer háromszor is távozott, de könnyed változatban. A kúra után a teát továbbra is fogyasztani fogom. Jó szívvel ajánlom minden ismerősömnek.

Neumann Anikó, Budapest, 2013.6.22.
Kolléganőm rábeszélésére kezdtem el alkalmazni a méregtelenítő rostot, kapszulát, teát. Mindig fáradt voltam és fájt a fejem. Az orvosi kivizsgálás is negatív lett. Bíztam benne, hogy ez majd segít. Kevés rost jutott a szervezetembe és a folyadékfogyasztásom is nagyon kevés volt. A rost telítettség érzetet is biztosított nem voltam éhes, ezért pár kilótól is megszabadultam. A székletem is rendben tartja, azóta is fogyasztom a rostot. Az ízét is szeretem. Közérzetem sokkal jobb minden reggel pihenten ébredek.

Kárász Tibor, Szekszárd, 2013.4.29.
Már évek óta szenvedek a rossz emésztésemtől és az állandó fáradságtól. A neten találtam rá a NaturalSwiss programra. Megrendeltem és nekem nagyon bevált. Régebben állandóan hashajtót szedtem. Most reggel az első utam a wc-re vezet. A negyedik nap jött meg a várva várt eredmény és, azóta is folyamatosan tart. Csak tudnám hol volt ez eddig bennem? Az energiám is sokkal több nem vagyok fáradt még este sem. Aludni is nagyon jókat alszom, kevesebb alvás is elegendő. Szuper ez e termék!Gyakori kérdések

NaturalSwiss Méregtelenítő Program

Béltisztító | béltisztító program

Clean Inside béltisztító Program

A Clean Inside béltisztító Program három termékből áll, melyet kifejezetten a vastagbél legalaposabb és legtermészetesebb módon történő tisztítására fejlesztettünk ki.

19990 HUF

Több termékcsomag egyszerre történő vásárlása esetén további kedvezmények!

Az 1 hónapra elegendő NaturalSwiss méregtelenítő és béltisztító csomag tartalma:
1 doboz Parasic® méregtelenítő kapszula (110 db), 1 doboz Clean Inside® rostkeverék (30 adag),
30 db Slim Tea® filteres tasak.

Miért jobb a NaturalSwiss programja, mint más béltisztító kúráké?

Milyen ételeket fogyasszak a kúra hatékonysága érdekében?

Fogyni is fogok a kúra során?
Mennyit?NaturalSwiss Méregtelenítő Program három lépésben

Béltisztító | béltisztító program

Béltisztító rost kiegészítő

9990 HUF

A béltisztító rost kiegészítő a rostok segítségével megtisztítja a vastagbelet az összegyűlt lerakódásoktól és megelőzi az újabb lerakódások képződését.

Béltisztító | béltisztító program

Méregtelenítő gyógytea

6190 HUF

13 speciálisan válogatott növény kombinációja. Elősegíti a normális bélműködést és a rendszeres székelést. Koffeint nem tartalmaz.

Béltisztító | béltisztító program

Anti-parazita táplálékkiegészítő

7990 HUF

A Parasic élősködő elleni táplálékkiegészítő segít eltávolítani a bélparazitákat és petéiket a vastagbélből és a szervezet más részeiből.