A legjobb béltisztító, méregtelenítés
+36 21 252 38 00 | +36 70 775 96 47 | Lépjen velünk kapcsolatba!
NaturalSwiss méregtelenítő kúra vélemények

svájci minőség


Vélemények

Gaál Évi, Budapest, 2013.3.7.
Már másodszorra csinálom ezt a kúrát. Családtagjaimnak is ajánlottam. Az anyukámon láttam a bizonytalanságot ezért megmutattam a barnás nyúlós produktumot és ezzel őt is meggyőztem. Fantasztikus, hogy mi mindent kitisztít az emberből. Nincs telítettség érzetem, több az energiám és jobban is tudok aludni. Ami még számomra lényeg pár kilótól is megszabadultam. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek. Én biztos évente fogok méregteleníteni ezzel a termékkel.

Hauszleitner Gabriella, Budapest, 2013.8.31.
Már régóta küzdöttem székrekedéssel és állandó fáradsággal .Más fajta béltisztító és méregtelenítő kúrákat is kipróbáltam, de nem volt olyan jótékony hatással rám, mint a NaturalSwiss. 12 nap elteltével már rendszeresen van székletem. Jókat alszom és a fáradságom is elmúlt. Régebben napközben a munkám is nehezen tudtam ellátni. Hétvégeken is csak pihentem, most tele vagyok energiával. Program-program hátán, szuper jó érzés. Bizonyosan ezután minden évben fogok méregteleníteni ezzel a csodálatos szerrel.

Takács Béla, Budapest, 2012.9.12.
39 éves vagyok, már nagyon régóta súlyfelesleg problémával küzdök. A táplálkozási szokásom nem a legegészségesebb, mivel sok húst eszek. Ezért is szerettem volna már régóta kipróbálni valamilyen méregtelenítést. Sokat hezitáltam, hogy melyiket válasszam, aztán rátaláltam a NaturalSwiss-re. Így utólag kijelenthetem jól döntöttem! Pár napig hiába vártam az eredményt, aztán egyik napról a másikra beindultak a dolgok, az a zöldes, barnás, bűzös, nyúlós semminek vagy akárminek nevezhető, ami belőlem távozott és azóta is… Nem is gondolná az ember, hogy mi minden lakozik bennünk. Most egy hónapja fogyasztom és 5 kg-tól szabadultam meg. Éhes sem vagyok annyira, mint előtte. Az a feszítő puffadás is elmúlt, amit régen mindig éreztem. Köszönöm, hogy leírhattam a véleményem.Gyakori kérdések

NaturalSwiss Méregtelenítő Program

Béltisztító | béltisztító program

Clean Inside béltisztító Program

A Clean Inside béltisztító Program három termékből áll, melyet kifejezetten a vastagbél legalaposabb és legtermészetesebb módon történő tisztítására fejlesztettünk ki.

19990 HUF

Több termékcsomag egyszerre történő vásárlása esetén további kedvezmények!

Az 1 hónapra elegendő NaturalSwiss méregtelenítő és béltisztító csomag tartalma:
1 doboz Parasic méregtelenítő kapszula (110 db), 1 doboz Clean Inside rostkeverék (30 adag),
30 db Slim Tea filteres tasak.

Miért jobb a NaturalSwiss programja, mint más béltisztító kúráké?

Milyen ételeket fogyasszak a kúra hatékonysága érdekében?

Fogyni is fogok a kúra során?
Mennyit?NaturalSwiss Méregtelenítő Program három lépésben

Béltisztító | béltisztító program

Béltisztító rost kiegészítő

7990 HUF

A béltisztító rost kiegészítő a rostok segítségével megtisztítja a vastagbelet az összegyűlt lerakódásoktól és megelőzi az újabb lerakódások képződését.

Béltisztító | béltisztító program

Méregtelenítő gyógytea

6190 HUF

13 speciálisan válogatott növény kombinációja. Elősegíti a normális bélműködést és a rendszeres székelést. Koffeint nem tartalmaz.

Béltisztító | béltisztító program

Anti-parazita táplálékkiegészítő

7990 HUF

A Parasic élősködő elleni táplálékkiegészítő segít eltávolítani a bélparazitákat és petéiket a vastagbélből és a szervezet más részeiből.