+36 21 252 38 00 | +36 70 775 96 47 | Lépjen velünk kapcsolatba!
NaturalSwiss méregtelenítő kúra vélemények

svájci minőség


Vélemények

Takács Béla, Budapest, 2012.9.12.
39 éves vagyok, már nagyon régóta súlyfelesleg problémával küzdök. A táplálkozási szokásom nem a legegészségesebb, mivel sok húst eszek. Ezért is szerettem volna már régóta kipróbálni valamilyen méregtelenítést. Sokat hezitáltam, hogy melyiket válasszam, aztán rátaláltam a NaturalSwiss-re. Így utólag kijelenthetem jól döntöttem! Pár napig hiába vártam az eredményt, aztán egyik napról a másikra beindultak a dolgok, az a zöldes, barnás, bűzös, nyúlós semminek vagy akárminek nevezhető, ami belőlem távozott és azóta is… Nem is gondolná az ember, hogy mi minden lakozik bennünk. Most egy hónapja fogyasztom és 5 kg-tól szabadultam meg. Éhes sem vagyok annyira, mint előtte. Az a feszítő puffadás is elmúlt, amit régen mindig éreztem. Köszönöm, hogy leírhattam a véleményem.

Nemes János, Kecskemét, 2013.12.14.
Általában egészségesen táplálkozom sok halat, zöldséget, gyümölcsöt fogyasztok, de mégis úgy gondolom méregtelenítésre mindenkinek szüksége van. Pláne, ami teljes egészében természetes alapanyagokból tevődik össze, mint a NaturalSwiss/tea,kapszula,rost/. Eleinte nem tapasztaltam változást. Csak később vettem észre, hogy amitől régebben puffadtam vagy égő érzés volt a gyomromban azok teljesen megszűntek. A hajam és a bőröm a méregtelenítés előtt állandóan zsírosodott. Kezdetben még egy-két kósza pattanás jelentkezett, de később ezek is elhagytak szerencsére. Fogyást is tapasztaltam valószínűleg a lerakodott salakanyag távozása miatt. Remekül érzem magam. Évente fogok ezentúl méregteleníteni. Köszönöm, hogy megoszthattam tapasztalatomat mindenkivel.

Földes Kata, Monor, 2013.7.1.
Egy hónapja csinálom az Önök által forgalmazott méregtelenítő programot. Jelentős javulást tapasztaltam a székletem állagában. Elmúlt az állandó szorulásom, normális minőségű és mennyiségű lett. Sokkal kevésbé bűzös. Az arcom is simább és szebb a bőröm. Vérnyomásom, ami évek óta magas volt, most jelentősen csökkent 150-ről 120-ra. A hajam sem zsírosodik annyira, mint előtte. Bizton állíthatom, hogy végig csinálom ezt a méregtelenítő programot. A barátaimnak, ismerőseimnek is ajánlani fogom. Ezek után pedig évente ahogy lehetőségem engedi többször is fogom fogyasztani.Gyakori kérdések

NaturalSwiss Méregtelenítő Program

Béltisztító | béltisztító program

Clean Inside béltisztító Program

A Clean Inside béltisztító Program három termékből áll, melyet kifejezetten a vastagbél legalaposabb és legtermészetesebb módon történő tisztítására fejlesztettünk ki.

19990 HUF

Több termékcsomag egyszerre történő vásárlása esetén további kedvezmények!

Az 1 hónapra elegendő NaturalSwiss méregtelenítő és béltisztító csomag tartalma:
1 doboz Parasic® méregtelenítő kapszula (110 db), 1 doboz Clean Inside® rostkeverék (30 adag),
30 db Slim Tea® filteres tasak.

Miért jobb a NaturalSwiss programja, mint más béltisztító kúráké?

Milyen ételeket fogyasszak a kúra hatékonysága érdekében?

Fogyni is fogok a kúra során?
Mennyit?NaturalSwiss Méregtelenítő Program három lépésben

Béltisztító | béltisztító program

Béltisztító rost kiegészítő

7990 HUF

A béltisztító rost kiegészítő a rostok segítségével megtisztítja a vastagbelet az összegyűlt lerakódásoktól és megelőzi az újabb lerakódások képződését.

Béltisztító | béltisztító program

Méregtelenítő gyógytea

6190 HUF

13 speciálisan válogatott növény kombinációja. Elősegíti a normális bélműködést és a rendszeres székelést. Koffeint nem tartalmaz.

Béltisztító | béltisztító program

Anti-parazita táplálékkiegészítő

7990 HUF

A Parasic élősködő elleni táplálékkiegészítő segít eltávolítani a bélparazitákat és petéiket a vastagbélből és a szervezet más részeiből.