+36 21 252 38 00 | +36 70 775 96 47 | Lépjen velünk kapcsolatba!
NaturalSwiss méregtelenítő kúra vélemények

Tisztítókúra fontossága

TisztítókúraA tavasz a legideálisabb egy teljeskörű tisztító program vagy tisztító kúra elvégzéséhez, hiszen ilyenkor a legenergikusabb az ember.

A téli időszakban szervezetünk visszatartja a zsírt, ezáltal energiatakarékos üzemmódra rendezkedik be. Ez fáradékonyságot generál, mely elsősorban az evolúciós folyamatra vezethető vissza, amikor az emberek huzamosabb ideig táplálék nélkül maradtak. A tavasz eljövetelével a tisztító gyógynövények is virágoznak, ezért érdemes ebben az időszakban megkezdeni a méregtelenítő program és tisztító kúra kezeléseket.

A tisztító kúra és a tisztító program elsősorban segít megszabadítani a lerakódott méreg és salakanyagoktól, továbbá hozzájárul az ideális testsúly megtartásához, segíthet csökkenti az élelmiszer utáni sóvárgást. A szervezetünk megtisztulásával a lelkünk is meggyógyul, képesek leszünk rugalmasabban reagálni az élet jó és rossz dolgaira egyaránt. Bizonyára sokan megfigyelték már, hogy tavasszal hajlamosabbak vagyunk a bőrkiütésekre és allergiás tünetekre. Miért? Mert szervezetünk ekkor szabadul meg a télen felhalmozódott méreganyagoktól, és egyúttal beállítja az anyagcserét a hőmérsékletváltozásnak megfelelően.

A tisztító program igen jó hatással van mind pszichológiailag, mind fiziológiailag a felmerülő stressz és a különféle problémák leküzdésének képességében. Mindemellett segít kezelni olyan mindennapos tüneteket és betegségeket, mint a fáradtság, esetleg a különböző légzési és emésztési betegségek.

A tisztító program nem más, mint egy méregtelenítő folyamat, mely segít eltávolítani a méreganyagokat a szervezetből, illetve fenntartja az egészséges testsúlyt. Szervezetünk minden nap ki van téve a sokrétű méreganyagok tömkelegének, mint szennyező anyagok, növényvédő szerek, és vegyi anyagok. Mindezek felett szervezetünk a normális anyagcsere működése során hulladékot is termel, ezért nagyon fontos időközönként méregtelenitést elvégezni.

Testünk szerepe, hogy természetes úton megszabadítsa a szervezetünket ezektől a toxinoktól, viszont a nagy mennyiséggel nem fog tudni elboldogulni, csak egy tisztító kúra segítségével. Évről-évre ezek a ki nem pucolt méreganyagok tovább halmozódnak, raktározódnak a szervezetben, szabályos sokkot okozva ezzel a funkcionális működési generátornak.

Egy megfelelő tisztítókúra jelentős segítséget nyújthat a szervezetünknek, hogy könnyebben megbírkózhassunk a természetes toxinokkal, a nem kívánatos súlyfelesleggel, és csökkentsük a testünkre nehezedő stresszt. Ennél fogva egy tisztító kúra mindenképp szükséges az egészség megőrzésében, fenntartásában. Kiváló segítséget nyújthat a Clean Inside® béltisztító program termékcsalád.

A tisztító program sikeresebb és hatékonyabb elérése érdekében érdemes a méregtelenítés ideje alatt felhagyni a cukor fogyasztással, csökkentsük a szénhidrát bevitelt, válasszunk könnyebben emészthető, de rostokban gazdag táplálékokat, mint például zöldségek, gyümölcsök, vagy gluténmentes gabonákat (barna rizs, vadrizs, lencse). A tisztító kúra ideje alatt lehetőleg minél kevesebb füstölt és pácolt húst fogyasszunk, kerüljük a tartósítószerekkel teli termékeket, mert ezekkel csak felesleges rákkeltő anyagokat juttatunk be velük a szervezetünkbe.

Ezeket a tanácsokat betartva és kihasználva a Clean Inside® béltisztító program nyújtotta lehetőségek alkalmazásával a siker garantált mindenki számára.

 Igaz történetek

Vásárlóink többsége azt figyelte meg, hogy a béltisztító program használata alatt a testük különös érzéseket él meg. Ezek a tünetek a program első hetétől a harmadik hetéig jelentkeznek, és folytatódhatnak a használat végéig, akár a harmadik hónapig is.

Ha elolvassa valamelyiket ezek közül a történetek közül, meglátja, hogy sokan hasonló dolgokat találnak az illemhelyen, mint amilyenek az alábbi képeken láthatók (hosszú, nyálkaszerű – zsinórhoz hasonló dolgok, különböző nagyságú és alakú paraziták, melyek néha különféle összetételben is jelentkezhetnek).