+36 21 252 38 00 | +36 70 775 96 47 | Lépjen velünk kapcsolatba!
NaturalSwiss méregtelenítő kúra vélemények

Vastagbél tisztítás

Vastagbél tisztításAz emberek többsége sajnos nincs tisztában a vastagbél funkciójával. Azt gondolják, hogy az egyedüli szerepe az ürítés. Nem tulajdonítunk kellő figyelmet a test által küldött jeleknek, pedig a vastagbél funkciója ennél összetettebb, igen sok betegség lappanghat a hátterében. A vastagbél az immunrendszer hatékonyságának fő indikátora és egyben befolyásoló tényezője.

Szervezetünk immunrendszerének közel 70%-a a vastagbélhez kötődik, a méregtelenítés itt történik. Az emésztési folyamat nem más, mint a bevitt tápanyagokból a bélflóra kiválasztja a szervezetre jótékony hatással bíró és hasznosítható, illetve a kártékony hatással rendelkező, hasznosíthatatlan anyagokat.

Napjaink egyik központi problémája a gyenge immunrendszer, melynek egyik következménye az emésztés nem megfelelő működése. A kártékony anyagokat a bélflóránk nem szűri ki, ezzel visszakerülnek a véráramba, majd legyengítik a szervezetet. Jelen panasz túlnyomó többségben visszavezethető a vastagbélrendszeri problémákhoz, hiszen elkoszolódás miatt méreg és salakanyag felhalmozódás következik be . Az elkoszolódást egy tisztítókúra, méregtelenítő kúra, béltisztítás, avagy más néven, méregtelenítéssel küszöbölhetjük ki. A méregtelenítés során szervezetünk kitisztul, a lerakódott méreg és salakanyagok pedig távoznak szervezetünkből.

Milyen gyakran szükséges a vastagbél tisztítás a bélrendszer egészségének megőrzése érdekében?

A vastagbéltisztítás nem a mai kor találmánya, már az ókorban is alkalmazták a tisztítás egyes lépéseit az egészség helyreállítása érdekében. A vastagbél tisztításával megszüntethetjük az emésztési problémákat, emellett helyreállíthatjuk a bélflóra egyensúlyát, valamint megerősíthetjük az immunrendszert.

A probléma a rostban szegény táplálkozás miatt alakul ki, amely a tápanyagok teljes hasznosulását akadályozza, ezért a hiányt mindenképp pótolni kell. A piacvezető Clean Inside® program tökéletes megoldás a vastagbél tisztításban, segít megszabadítani a lerakódott salakanyagoktól. A Natural Swiss vastagbéltisztító programnak köszönhetően a paraziták kiirtása is egyúttal megtörténik, amelyek óriási problémákat képesek okozni. A vastagbél tisztítás évente kétszer ajánlott, melyről érdemes tudni, hogy nem jár kellemetlen mellékhatásokkal, teljesen fájdalommentes, mindemellett szervezetünk átesik egy méregtelenítésen, amely orvosilag igazolt, hogy egészségmegörző hatással bír.

A Clean Inside® program segít, hogy a vastagbél újra képes legyen teljes mértékben ellátni funkcióit, azonfelül újra olyan tiszta lehet a szervezetünk, mint néhány évvel ezelőtt.

Miért javasolt a vastagbél tisztítás a különféle emésztési problémák kezelésében?

Amennyiben a bélflóra egyensúlya felborul, az esetek többségében a helytelen táplálkozásra kell gyanakodnunk.

A kialakult probléma könnyen orvosolható egy béltisztítás elvégzésével. Az ásványi anyagok felszívódása a vastagbél egyes szakaszaiban történik, a vastagbél hasznos baktériumainak funkciója a vitaminszintézis. A K-vitamin és B-vitamin hiányában komoly hiánybetegségek lépnének fel, gyakorlatilag a székletképződésen túl a vastagbél funkciói igen jelentősek.

 Igaz történetek

Vásárlóink többsége azt figyelte meg, hogy a béltisztító program használata alatt a testük különös érzéseket él meg. Ezek a tünetek a program első hetétől a harmadik hetéig jelentkeznek, és folytatódhatnak a használat végéig, akár a harmadik hónapig is.

Ha elolvassa valamelyiket ezek közül a történetek közül, meglátja, hogy sokan hasonló dolgokat találnak az illemhelyen, mint amilyenek az alábbi képeken láthatók (hosszú, nyálkaszerű – zsinórhoz hasonló dolgok, különböző nagyságú és alakú paraziták, melyek néha különféle összetételben is jelentkezhetnek).