+36 21 252 38 00 | +36 70 775 96 47 | Lépjen velünk kapcsolatba!
NaturalSwiss méregtelenítő kúra vélemények

Vélemények

Kiss Anikó, 2016.03.23
Kiss Anikó, 2016.03.23

Már korábban is találtam egy hasonló béltisztító programot és sikeresen elvégeztem több kúrát. De aztán pár évig sajnos kimaradt a béltisztítás, és egyre jobban éreztem ennek hiányát. Gyakori lett a puffadás, a szorulás és nehezen tudtam fogyni... Tudtam, hogy ezek a rossz emésztés, rossz felszívódás és bélparaziták jelei lehetnek. A rendszeres sport és az időszakos diéták ellenére nem sikerült lefaragni tartósan a hasamról a zsírt.
Pár hónapja szerencsére megtaláltam a NaturalSwiss béltisztító programot és belevágtam. A kúra azonnal elkezdett hatni, de az igazi eredmények 3-4 hét után kezdődtek. Az emésztésem látványosan javult, érezhető volt a tisztulás minden téren. Azt vettem észre, hogy általában jobban érzem magam, és sokkal frissebb vagyok. Jobban tudok gondolkodni. Kevesebb alvással is éberebb lettem, eltűnt az előtte gyakori fáradtság érzés. Aminek nagyon örülök az az, hogy a hasam végre elkezdett laposodni és sikerült leadni pár makacs kilót!
A kúrát folytatni fogom, mert észrevettem, hogy sok idő kell, hogy a makacs több éves lerakódások is kitisztuljanak a belekből, és a méregtelenítő programra is szükség lesz. De már az eddigiek is csodás eredmények. Másoknak is ajánlom ezt a programot. A biztatásomra, az egyik barátom már el is kezdte a NaturalSwiss béltiszító programot pár hete és most írt, hogy ő is hasonló dolgokat tapasztalt, és sokkal jobban érzi magát.
Mindenkinek szüksége lenne rendszeres béltisztításra - évente legalább egyszer el fogom végezni! Köszönöm a NaturalSwiss-nek a hasznos információkat és a minőségi béltisztító csomagot!


Kopcsinovics Andrea, Győr, 2015.10.05
Kopcsinovics Andrea, Győr, 2015.10.05

Természetgyógyász ismereteim alapján tisztában vagyok a méregtelenítés fontosságával. Rendszeresen karbantartom testem és kipróbáltam már többféle méregtelenítő módszert. Így voltam ezzel akkor is mikor pár hónapja állandó fáradságot, puffadást és energiahiányt éreztem magamban és a megszokott sport tevékenysègem is hanyagoltam. Mivel állandóan energikus szoktam lenni ezt elég furcsának találtam és éreztem, hogy valami nincs rendben. Közben láttam egy tv műsort is, ami arról szólt, hogy a szervezetünkben férgek, paraziták bújhatnak meg és ez milyen hatással lehet az emberi testre. Ezért rákerestem a neten és az Önök oldalát is feldobta a kereső. Miután áttanulmányoztam úgy éreztem ez egy komplex megoldás lehet a problémámra és megrendeltem a béltisztító programot.
Nálam már a 4. nap után megindult a méregtelenítés és már az első héten könnyebbnek éreztem magamat. Ahogy teltek a napok megszűnt a puffadás azt éreztem napról napra harmonikusabban működik a testem. Anyagcserém felgyorsult és volt olyan nap amikor többször kellett wc-re mennem, de ez a reggeli órákra volt jellemző. A legszembetünőbb az volt, hogy ezzel együtt elmúlt a levertség és visszatért az energiám. Újra volt kedvem sportolni és még ahhoz is, amihez előtte nem. Idáig is fontosnak tartottam az egyensúlyt az életem bármely területén, de arra is rájöttem, ha ebben testem nem támogat az kihat mindenre. Nem véletlen a mondás sem "Ép testben ép lélek".
Bátran merem ajánlani mindenkinek akinek fontos az egészsége megőrzése vagy épp helyreállítása. Én mindenesetre köszönöm a NaturalSwissnek, hogy újra jól érzem magamat!


Lakatosné Hordi Erika, 2015.08.16..
 Lakatosné Hordi Erika, 2015.08.16..

Lakatosné Hordi Erika vagyok. Férjem kérésére kerestem méregtelenítő programokat a neten. Bár én nem terveztem, hogy elvégzem, de szimpatikus volt a kúra. Mind a természetes forrása miatt, másrészt azért is, mert egyszerűnek tűnt a használata. Sok vitamint fogyasztottunk korábban is, ezért úgy gondoltam rám nem lesz különösebb hatással, de tévedtem. Korábban 2-3 naponta volt székletem, de ez nem okozott különösebb problémát sosem. A kúra elején úgy tűnt, hogy ez így is marad, mert 2 hétig szintén kimaradt 1-2 nap, de azóta normalizálódott a helyzet. Emiatt ma már tényleg jobban érzem magam. Nincs folyamatosan teltségérzetem. Frissebb lettem, több az energiám. A férjemmel együtt én is folytatom a kúrát. Köszönjük a lehetőséget és a széleskörű, udvarias és türelmes tájékoztatást.


Skodácsek Gusztáv, Komárom, 2015.06.27
Skodácsek Gusztáv, Komárom, 2015.06.27

Az orvosi egyetem elvégzését követően, 1981 óta dolgozom sebészként. A gyomor és a bélrendszeri betegségek érdekelnek, ezen belül elsősorban a vastagbél és a végbél betegségeivel foglalkozom. I. és II. fokú sebészi tanúsítványt szereztem. Ezt követően, gyermeksebészeti és gasztroenterológiai minősítésekkel egészítettem ki tanulmányaimat. Már 14 éve vezetek egy sebészeti osztályt. A praxisom során egyre gyakrabban találkozom a vastagbelet és a végbelet érintő betegségekkel, amelyek már olyan előrehaladott állapotúak, hogy műtéti beavatkozást igényelnek. Ez azt jelenti, hogy sok esetben a megelőzésre nem fordítottak megfelelő hangsúlyt, valamint elmaradt a betegségek korai stádiumában a konzervatív gyógykezelés. Visszatérően tapasztalom, hogy a páciensek csak a komplikációk jelentkezése, illetve a műtétet követően kapnak felvilágosítást arról, hogy a helyes életvitellel és a szervezet tisztításával elkerülhetik a kóros szövődmények kialakulását. Ebben nyújtanak hatékony segítséget a Clean Inside és a ToxiClean méregtelenítő programok. A hozzám forduló betegek figyelmét mindig felhívom a leggyakoribb életviteli hibákra. Különösen az egészségtelen táplálkozás veszélyezteti őket. Sajnos a legtöbb páciens étrendje szinte egyáltalán nem tartalmaz friss gyümölcsöket és zöldségeket, miközben túl sok fehérjét és zsiradékot fogyasztanak, főként húskészítmények, füstölt áruk formájában. A kevés folyadékbevitel, és az alacsonymaradékú étrend vezet a lassú bélmozgáshoz, a rendellenes székletürítéshez, székrekedéshez, valamint a vastagbélrák, a krónikus végbélrepedés, és az aranyér kialakulásához. A Clean Inside és a ToxiClean program megtanít minket helyesen étkezni, és arra, hogy létfontosságú a minél több folyadék fogyasztása, ami hozzájárul a bélmozgás beindításához. A Clean Inside és a ToxiClean programot saját tapasztalataim alapján ajánlom. A szervezet méregtelenítésével visszanyerjük az elveszett életerőt és vitalitást. Orvosi szempontból is hasznos az, hogy a méregtelenítés során a testünkből eltávoznak a káros anyagok, így erősödik az immunrendszer. A végbél rendszeres ürítése és megtisztulása a leghatásosabb rákmegelőzés. Ez rendkívül fontos, hiszen a daganatos megbetegedések sajnálatos módon, a régióban igencsak elszaporodtak.

Székrekedés és bélpanaszok

A szülők a gyermekeiket, már korai életkorban meg kell, hogy tanítsák, hogy a rendszeres székletürítés nagyon fontos! Ez azt jelenti, hogy rendszeresen kell ürítenünk minden nap, lehetőleg ugyanabban az egy időben: a legjobb reggel, felkelést követően. A székletürítési reflex beindításához igyunk éhgyomorra egy pohár vizet. Ha gyerekeinket nem tanítjuk meg a rendszeres székletürítésre, a későbbiekben, akár egy életen át is, problémáik lehetnek az ürítéssel (székletürítéssel). A Clean Inside program és a ToxiClean program, a teljes szervezet méregtelenítésének pozitív hatásai mellett, megtanítja nekünk a helyes életmód alapvető elveit. Tehát, hogy fogyasszunk sok folyadékot és magasmaradékú ételeket, így a fájdalmas székletürítés, gyors és egyszerű folyamattá válik. Ezzel búcsút mondhatunk az ismétlődő vastagbélgyulladásnak, a visszatérő aranyér vérzésnek, avagy másféle kellemetlen szövődményeknek: mint például a trombózis és a fájdalmas végbél nyálkahártya beesés. Némely betegnél, a fájdalmas és vérző végbélrepedés, rövid időn belül begyógyul.


Gergely Zsuzsa, 2015.04.02
Gergely Zsuzsa, 2015.04.02

Tisztelt Natura Swiss!
A párom halott az Önök béltisztító kúrájáról, ami felkeltette az érdeklődésemet, mivel a termék csak természetes anyagokat tartalmaz, erre az egész családunk odafigyel. Amikor elkezdtem használni a terméket már az első hónapban éreztem, hogy nem vagyok annyira fáradékony, mint előtte. Sokkal energikusabb lettem, könnyebb kezdtem neki a napi teendőimnek. Az emésztőrendszeremet teljesen rendbe rakta és az anyagcserém is felgyorsult, ami gondot okozott, hogy megfelelő folyadékbevitelt biztosítsam a kúra folyamán, de a második hónapra már ezt is sikerült beütemeznem az életemben. Ami még pozitívum a kúrával kapcsolatban, hogy a bőröm is sokkal szebb lett. Mindenkinek előszeretettel ajánlom a terméket és a tanácsolom, hogy csak úgy érdemes nekiállni a végig csinálja a 3 hónapos kúrát.


Tóth Juli-Aviva stúdió, Budapest, 2014.12.04
Tóth Juli-Aviva stúdió, Budapest, 2014.12.04

Az egészséges életmód nagyon fontos számomra - minden szélsőség nélkül. Fontos, hogy az "addikció" és a "megkívánni valamit" között lévő keskeny ösvényt felismerjem. Ez már nagy siker, mert a további döntéseimet megalapozza. Munkámból kifolyólag sokféle belső tisztítási módszereket és rendszereket ismerek és kipróbáltam. Olyat is amivel csak 3 métere mehetek a wc-től és olyat is amit nyugdíj mellett lehet végezni, mert annyira időigényes. Ebben a termékben azt ismertem fel, hogy tudok folyamatosan dolgozni és tisztítani. Mivel másfél éve volt már egy komoly belső tísztításom, emiatt gondoltam nem sok minden fog kijönni - de tévedtem. Másfél év alatt is lehetnek albérlőink, például a hínárszerű nyákok. Már napokon belül jobb volt a közérzetem, és könnyebbnek éreztem a testem. És emiatt könnyed érzés miatt - nyugodtabb is voltam. Valahogy kisimultak a dolgok.


Dr. Markus Barbara, Sopron, 2014.11.5.
Dr. Markus Barbara, Sopron, 2014.11.5.

Terméktapasztalat
Rendszeresen méregtelenítem a testem különböző eljárásokkal: léböjtökkel, máj- és vesetisztításokkal, mozgással. Amikor elkezdtem használni ezt a terméket, hasonló tisztítás ment végbe a szervezetemben, mint más kúráknál azzal a különbséggel, hogy közérzete, komfortosabb volt, nem kellett szabadságra mennem a kúra ideje alatt és nem kellett éheznem. Igaz, a karban tartott test nem mutat kirívó testből távozó dolgokat, de a tisztulás érezhető volt. A szervezetem megkönnyebbült. Nagyon elégedett voltam a három hónapos kúra elteltével. Több páciensem szenvedett székrekedéstől. A kúra hosszútávra helyrehozta szervezetük egyensúlyát…
Ajánlom mindenkinek!
Dr. Márkus Barbara
Web: http://atudatoselet.webnode.hu


Fülöp Tünde, Veszprém, 2013.4.4.
Fülöp Tünde, Veszprém, 2013.4.4.

Kedves Natural Swiss,

Régóta szerettem volna kipróbálni a tisztitókúrát, mivel nagyon problémás böröm volt s sokszor volt haspuffadásom, s székrekedésem is. Mióta kipróbáltam az egy hónapos kúrát,nemcsak hogy több energiám van, de az arcom is látványosan megszépült, többször is járok sportolni, s több folyadékot is iszom mint eddig. A fáradékonyság eltűnt s közérzetemen is sokat javított. A rostot almalével ittam, így ízre nagyon megszerettem. A 4 kapszula reggeli bevételével voltak eleinte problémáim éhgyomora, így csak két tablettával kezdtem, de egy hét után már nem okozott nehézséget a 4 kapszula bevétele. Rengeteg salak távozott belőlem, s a teától nyugodtabban aludtam. Őszintén örülök, hogy rátaláltam az Önök tisztitóprogramjára, mindenkinek csak ajánlani tudom!


Illésné Júlia, Cegléd, 2013.3.25.
Illésné Júlia, Cegléd, 2013.3.25.

Az utóbbi időben gyakran éreztem rosszul magam, egész nap fáradt, levert voltam, úgy éreztem, beteg vagyok. Tavaszi fáradtságnak gondoltam, különböző vitaminokkal próbálkoztam, de nem javult a helyzetem. Mindehhez emésztési problémák társultak, gyakran fel voltam fúvódva, savas, refluxos tünetekkel. Mivel féltem a gyomortükrözéstől, azt gondoltam, hogy alternatív gyógyászathoz fordulok. Találtam egy szakembert, aki biorezonanciás készülékkel végezte az állapotfelmérést. Az eredmény röviden: A helytelenül társított élelmiszerek okozzák az emésztési problémákat, a máj le van terhelve, ezáltal a szervezet el van mérgeződve, különböző kórokozókkal terhelve. Szerencsére csak ennyi!
A megoldáshoz a helyes ételtársítás mellé a NaturalSwiss 3 hónapos alapprogramját választottam. Mindent az előírásnak megfelelően csinálok, a második hónapon vagyok túl. A tapasztalataim jók. Jó érzéssel tölt el a napi rendszeres tisztulás. A közérzetem sokkal jobb, kávé nélkül is jól érzem magam. A délutáni fáradtsághullám is elmúlt. Reflux tünetek szintén elmúltak, ráadásul 3 kg-ot fogytam, nagyon örülök neki! Szeretném a kiegészítő, regeneráló részét is beiktatom a programba. Úgy tervezem, hogy ezt a tisztítókúrát rendszeresen, minden évben el fogom végezni.

Köszönöm a NaturalSwiss-nek, hogy kidolgozták ezt a programot.
Deli Liliána, 2013.2.11.


Deli Liliána, 2013.2.11.

Üdvözlöm!


Deli Liliána vagyok. Köszönöm, hogy megkerestek ajánlatukkal. Szívesen leírom életem egyik örömteli történetét.Fél éve próbáltam ki a NaturalSwiss terméket, mivel gyerekkorom óta voltak székrekedési és emésztési problémáim. Úgy gondoltam ideje kitisztítani a beleimet és az interneten keresgélve rátaláltam a Clean In Side programra, olvasva mások elégedett írásait és látva azokat a borzalmas képeket, pár nap gondolkodás után megrendeltem a terméket. Izgatottam bontottam a csomagot, és az előírtaknak megfelelően kezdtem szedni, türelmetlenül várva a "fejleményeket". Mellékhatást nem tapasztaltam, a rostot gyümölcslével fogyasztottam, a teának elviselhető íze volt, bár a vége felé már kicsit meguntam. De a nagy eseménynek nagyon örültem, ami 1-2 héttel később jelentkezett, kikerült belőlem egy hosszú, nyálkás, sötét színű lerakódás szerű valami. Akkor boldog voltam, hogy megvettem a terméket és megfogadtam, ezután évente nagy takarítok belül is. Ezután, már csak lelkileg is jobban érzetem magam, és pár kilóval könnyebb is lettem.

Köszönet érte!


Fülöp Gréta, 2013.3.1.
Fülöp Gréta, 2013.3.1.

Én még nem fejeztem be a teljes programot, de már most gyökeres változások zajlottak le a testemben!
Nekem karácsony és szilveszter után kezdődtek a problémák! Folyamatosan fel voltam puffadva a sok összevissza evéstől és a sok alkoholtól. A gyomrom égett, az alhasam feszített és folyamatos szélgörcseim voltak! Ehhez társult még a fáradékonyság, s a rossz közérzet, valószínű a székrekedés miatt!
Ráadásul a bőrömön is kiütközött a rossz emésztés, pattanások, és különböző fertőzések jelentek meg az arcomon és kezemen!
Mivel napi több órát táncolok sürgősen megoldást kellett találnom a problémáimra, mert már odáig fajult a dolog, hogy nem hogy táncolni, kimozdulni sem volt kedvem és energiám! Próbálkoztam többféle házi praktikával, de egyik sem vált be!
Így interneten kutakodtam és rátaláltam erre a béltisztító programra! Elolvastam a véleményeket, és eléggé szkeptikus voltam, de úgy döntöttem, hogy egy próbát megér!
Nem csalódtam! bár nem vizsgálgattam a székletemet, de így is észrevettem, hogy jóval több salakanyag távozik és könnyebben! Már 2 hét után észrevettem a változást! a hasam laposabb lett, nem volt feszítő érzés a beleimben! A bőröm elkezdett tisztulni, bár először megijedtem, mert még több pattanás jelent meg az arcomon, de aztán sokkal tisztább lett! Több lett az energiám, így sokkal jobban teljesítettem tánc közben! A sok folyadékbevitel miatt a szervezetem hidratálódott, így az emésztésem is javult, a hajam, bőröm és körmöm egészségesebb lett!
Megváltoztak az étkezési szokásaim is! Jóval kevesebbet eszek, és nem is nassolok étkezések között! Az alkoholt sem kívánom már!
Örülök, hogy rátaláltam a programra, és semmi kétség, hogy megváltoztatta az életemet! Sokkal tisztábbnak érzem magam és olyan mintha a testem újjászületett volna! Köszönöm szépen!


Vigh Andrea, Dunavarsány, 2013.2.4.
Vigh Andrea, Dunavarsány, 2013.2.4.

A nevem Vigh Andrea.
Emésztési zavaraim voltak. Minden étkezés után felfúvódtam és rossz volt a közérzetem. A székrekedés is gyakori volt. Már társaságba sem szivesen jártam, mert már egy pohár viztől is felfúvódtam. Sok méregtelenitő programmot kipróbáltam, de igazi megoldást egyik sem hozott. A barátnőmtől hallottam a Natural Swiss Clean inside programmjáról. Megnéztem az interneten és rendeltem 3 dobozzal. Elkezdtem szedni. Már 2 hét után rendszeressé vált a székletem és a felfúvódás is ritkábbá vált. Az első hónap után már sokkal könnyebbnek éreztem magam. De ami a legmeglepőbb volt: a fejkorpásodásom teljesen megszünt és volt egy makacs gyulladt folt a fülem alatt már hosszú évek óta, ami a legváratlanabb időpontokban elkezdett viszkedni. Kellemetlen volt, csúnya és gyulladt. És az is eltünt. El is határoztam, hogy minden tavasszal és ősszel csinálok egy méregtelenitő kúrát.
Köszönöm.


Török Barbara, 2013.1.28.
Török Barbara, 2013.1.28.

Tisztelt NaturalSwiss!

A történetem: mindig is szerettem volna elérni egy ideális testsúlyt, de a tanulás és a rohanó életmód miatt mindig felszaladtak a felesleges kilók. Legutóbbi méregtelenítési kúrám viszont sikeres volt a CleanInside készítménnyel, több mint egy éve próbáltam és elégedett vagyok az eredménnyel. Szívesen kiprobálnám a fényképen szereplő méregtelenitő kúrát. A fotót csatolom (bármilyen felhasználasa előtt engedélyemet kérjék ki)
üdv


Nemes János, Kecskemét, 2013.12.14.

Általában egészségesen táplálkozom sok halat, zöldséget, gyümölcsöt fogyasztok, de mégis úgy gondolom méregtelenítésre mindenkinek szüksége van. Pláne, ami teljes egészében természetes alapanyagokból tevődik össze, mint a NaturalSwiss/tea,kapszula,rost/. Eleinte nem tapasztaltam változást. Csak később vettem észre, hogy amitől régebben puffadtam vagy égő érzés volt a gyomromban azok teljesen megszűntek. A hajam és a bőröm a méregtelenítés előtt állandóan zsírosodott. Kezdetben még egy-két kósza pattanás jelentkezett, de később ezek is elhagytak szerencsére. Fogyást is tapasztaltam valószínűleg a lerakodott salakanyag távozása miatt. Remekül érzem magam. Évente fogok ezentúl méregteleníteni. Köszönöm, hogy megoszthattam tapasztalatomat mindenkivel.


Szabó Róbert, Gyöngyös, 2013.12.3.

A barátom mesélte, hogy megrendelte a NaturalSwiss méregtelenítő és béltisztító termékeket és micsoda undorító dolgok jönnek ki belőle. A második héten én is megrendeltem bízva, hogy bennem nincsenek ilyenek, de vannak… Most a második havi adagot fogyasztom már kevesebb csúfság távozik belőlem. Több pozitívumot is észrevettem, nem vagyok olyan fáradékony, reggel frissen ébredek, este időben el tudok aludni. A telítettség érzetem is elmúlt, pedig régebben sokszor volt ilyen, valószínűleg az ülőmunkám miatt. Minden évben fogok ezek után méregteleníteni, köszönhetően ennek e remek béltisztítónak.


Fülöp Magdolna, Budapest, 2013.11.28.

Régóta rossz a hangulatom, mindig ráfogtam hol erre- hol arra. Egy ilyen levert estén nézelődtem az interneten és rátaláltam a NatutalSwiss -re. Gondoltam kipróbálom a méregtelenítést. Nagyon kedvező dolgokat olvastam róla. Lassan már 1 hónapja fogyasztom és sokkal jobb a kedvem, a munkahelyemen is észrevették, hogy nyugodtabb vagyok. A család is örül neki. A férjem mondta rendeljek neki is, mert ő is szeretné kipróbálni az én tapasztalataim alapján. Mert nem csak a hangulatom lett jobb a bélműködésem is. Már egy hete megérkezett a ő adagja. El is kezdte a kúrát. Sokat küzdött az aranyeres problémáival, de most már sokkal egyszerűbb lett a reggeli WC-re menés, köszönhetően a méregtelenítőnek. Az aranyeres fájdalmai is szűnnek a rendszeres emésztés miatt. Nekünk bevált mostantól rendszeres fogyasztók leszünk évente legalább egyszer-kétszer.


Trokán Dezső, Érd, 2013.10.16.

Egy alapos méregtelenítésre mindenkinek szüksége lenne évente legalább egyszer. Több terméket kipróbáltam már, de ilyen elégedett egyikkel sem voltam mint a NaturalSwiss béltisztító és méregtelenítővel. Az a rengeteg káros anyag, ami bennem volt most mind távozik. Már a gondolattól is megkönnyebbülök. Pár perc az egész és felgyorsul az ember szervezetében minden. A hasam nem megy csupán kellemesen, kényelmesen ürítek. Sikerült fogynom is, mivel a sok folyadék fogyasztástól nem vagyok éhes. A bőröm is sokkal tisztább, simább lett tőle. Szeretném ajánlani mind azoknak, akik kételkednek ebben a remek tisztítókúrában.


Majer Luca, Orosháza, 2013.10.4.

Már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy jó lenne egy méregtelenítés a szervezetemnek. De cukorbetegségem és a magas vérnyomásom miatt eddig nem mertem bele vágni. Most viszont, hogy olvastam a NaturalSwiss-ről, amibe koffeinmentes a tea. A rostot is kifejezetten ajánlják a bélben lévő zsírok és cukor hatékonyabb felszívódása érdekében. Úgy gondolom a cukorszintemet nem fogja befolyásolni. Már meg is rendeltem és két hete fogyasztom. Nagyon jól érzem magam tőle. Könnyebben, fittebben, kipihentebben telnek a napjaim. Jó szívvel ajánlom mindenkinek.


Árpád Zita, Szeged, 2013.9.11.

Évek óta küzdök a székrekedés ellen, a sok hashajtótól teljesen elrenyhült a bélrendszerem. Csak segítséggel tudtam WC-re menni. Hiába változtattam az étkezésemen is. Egyik ismerősöm ajánlotta a NaturalSwiss méregtelenítő és béltisztító kúrát. Amióta szedem rendszeresen naponta 2-szer járok a mellékhelyiségre. Ami még nagyon fontos, hogy nem erőfeszítéssel tudok üríteni. Nagyon jó, mert a folyadék fogyasztásomra is jobban ügyelek. Ha nem velem történik ez a dolog el sem hiszem. A menstruációs görcseim is enyhültek pedig lánykorom óta küzdök ezzel a problémával. Nálam tuti helyen van ez a méregtelenítő és béltisztító program. Újra és újra megfogom ismételni.


Hauszleitner Gabriella, Budapest, 2013.8.31.

Már régóta küzdöttem székrekedéssel és állandó fáradsággal .Más fajta béltisztító és méregtelenítő kúrákat is kipróbáltam, de nem volt olyan jótékony hatással rám, mint a NaturalSwiss. 12 nap elteltével már rendszeresen van székletem. Jókat alszom és a fáradságom is elmúlt. Régebben napközben a munkám is nehezen tudtam ellátni. Hétvégeken is csak pihentem, most tele vagyok energiával. Program-program hátán, szuper jó érzés. Bizonyosan ezután minden évben fogok méregteleníteni ezzel a csodálatos szerrel.


Nagy Angéla, Hajdúszoboszló, 2013.8.13.

Alapvetően egészségesen táplálkozom, de mégis úgy gondolom rám fért már egy méregtelenítő és béltisztító program. Inkább csak haspuffadásom miatt kezdtem el ezt a kúrát. Ha már csak keveset is ettem rögtön meglátszott rajtam. Olvastam a NaturalSwiss-ről és kíváncsivá tett. Jó ,hogy elkezdtem már 3 hét után elmúlt a puffadás. Szinte bármilyen ruhát felvehetek. De az a rengeteg nyúlós valami, ami bennem van illetve volt kicsit megrémisztett. Ezek után rendszeresen fogok méregteleníteni.


Kovács György, Dabas, 2013.7.14.

Tisztelt NaturalSwiss! Már régóta szerettem volna valamilyen méregtelenítő terméket kipróbálni, de mindig csak a gondolatig jutottam el. Most viszont, hogy rátaláltam az önök honlapjára úgy gondolom meggyőztek és bátran neki fogtam a kúrának. A rendszeresség kicsit nehezen megy, de most már lecsúszik a napi 2-3 l folyadék. A rostot is gyümölcslébe keverve fogyasztom. A tea maga a csoda azóta jókat alszom és kipihenten ébredek reggelente. Soha nincs hasmenésem vagy szorulásom kellemes könnyed ürítésem van. Energikusabb lettem. A stresszes életvitelem miatt lévő gyomorremegéseim is elmúltak. Most 2 hét után pattanások jelentkeztek az arcomon, de gondolom a méreganyag így is távozik a szervezetemből, köszönhetően e remek béltisztítónak.


Földes Kata, Monor, 2013.7.1.

Egy hónapja csinálom az Önök által forgalmazott méregtelenítő programot. Jelentős javulást tapasztaltam a székletem állagában. Elmúlt az állandó szorulásom, normális minőségű és mennyiségű lett. Sokkal kevésbé bűzös. Az arcom is simább és szebb a bőröm. Vérnyomásom, ami évek óta magas volt, most jelentősen csökkent 150-ről 120-ra. A hajam sem zsírosodik annyira, mint előtte. Bizton állíthatom, hogy végig csinálom ezt a méregtelenítő programot. A barátaimnak, ismerőseimnek is ajánlani fogom. Ezek után pedig évente ahogy lehetőségem engedi többször is fogom fogyasztani.


Neumann Anikó, Budapest, 2013.6.22.

Kolléganőm rábeszélésére kezdtem el alkalmazni a méregtelenítő rostot, kapszulát, teát. Mindig fáradt voltam és fájt a fejem. Az orvosi kivizsgálás is negatív lett. Bíztam benne, hogy ez majd segít. Kevés rost jutott a szervezetembe és a folyadékfogyasztásom is nagyon kevés volt. A rost telítettség érzetet is biztosított nem voltam éhes, ezért pár kilótól is megszabadultam. A székletem is rendben tartja, azóta is fogyasztom a rostot. Az ízét is szeretem. Közérzetem sokkal jobb minden reggel pihenten ébredek.


Fodor Katalin, Esztergom, 2013.6.5.

Már fiatal korom óta szenvedtem a szorulástól. Nagyon kevés folyadékot ittam és sokat kávéztam. Volt, hogy 3-4 naponta tudtam csak wc-re menni. Ez nagyon megviselt, sokszor fájt a hasam és állandó puffadással is küzdöttem. Az interneten láttam először ezt a kúrát. A sok tapasztalat meggyőzött és meg is rendeltem. Az első héten már rendszereződött a székletem. A második héttől kezdve valami szörnyűségek hagyták el a testemet mind állagában, mind minőségében és mennyiségében is. Nagyon örülök, hogy már nincs bennem ez a sok salakanyag. Biztos mákor is fogom alkalmazni ezt a csodaszert.


Szepesi Kornél, Gyöngyös, 2013.5.13.

Kornél vagyok, 26 éves, kéthete használom a NaturalSwiss-t, sokkal frissebbnek és energikusabbnak érzem magam. Csak a méregtelenítés miatt kezdtem kipróbálni ezt a programot. Járok kondizni és észrevettem, hogy ott sem fáradok el úgy, mint előtte. A folyadék bevitelre is jobban ügyelek. A teától nagyon jókat alszom.


Kárász Tibor, Szekszárd, 2013.4.29.

Már évek óta szenvedek a rossz emésztésemtől és az állandó fáradságtól. A neten találtam rá a NaturalSwiss programra. Megrendeltem és nekem nagyon bevált. Régebben állandóan hashajtót szedtem. Most reggel az első utam a wc-re vezet. A negyedik nap jött meg a várva várt eredmény és, azóta is folyamatosan tart. Csak tudnám hol volt ez eddig bennem? Az energiám is sokkal több nem vagyok fáradt még este sem. Aludni is nagyon jókat alszom, kevesebb alvás is elegendő. Szuper ez e termék!


Krajcár István, Eger, 2013.4.12.

Sokszor kezdtem már méregtelenítésbe más termékekkel, de mindig hasmenés lett a vége. Most viszont a NaturalSwiss-el, amely természetes anyagokból készül teljesen más a tapasztalatom. Alapvetően szorulásos vagyok. Már az első naptól kellemes laza ürítésben volt részem. A felgyülemlett salakanyag naponta kétszer háromszor is távozott, de könnyed változatban. A kúra után a teát továbbra is fogyasztani fogom. Jó szívvel ajánlom minden ismerősömnek.


Szirtes Ildikó, Szeged, 2013.3.21.

Szkeptikusként nehezen szánom rá magam ilyen féle dolgokra, mint a méregtelenítés. De bizony most már tudom kár volt ilyen sokáig gondolkodnom. A haspuffadás minden napos dolog volt számomra. Míg meg nem ismertem a NaturalSwiss-t. Ez a program egy csapásra megoldotta a problémámat. A puffadás elmúlt a székletem rendben. A folyadék bevitelre kell figyelnem, mert régen hajlamos voltam keveset inni. Örülök, hogy természetes alapanyagokból áll ez a kúra. Évente újra és újra megfogom ismételni.


Mátyás Julianna, Szombathely, 2013.2.15.

Idős vagyok. Ízületeim nagyon fájnak, súlyfeleslegem is van, nehezen és keveset mozgok. Krónikus székrekedésem volt. Mindig hashajtó segítségével volt székletem. A szomszédom ajánlotta ezt a méregtelenítő és béltisztító kúrát. Megrendeltem a három hónapos adagot. Egy hét elteltével rendszeresen minden reggel úgy ébredek, hogy WC-re kell mennem. Könnyebb a mozgás is és még ami nagyon fontos régebben rendszeresen fájdalom csillapítót szedtem az ízületeimre, most meg csak néha kell. Bízom benne, hogy a program végére teljesen elfelejtem a gyógyszer szedését.


Gaál Évi, Budapest, 2013.3.7.

Már másodszorra csinálom ezt a kúrát. Családtagjaimnak is ajánlottam. Az anyukámon láttam a bizonytalanságot ezért megmutattam a barnás nyúlós produktumot és ezzel őt is meggyőztem. Fantasztikus, hogy mi mindent kitisztít az emberből. Nincs telítettség érzetem, több az energiám és jobban is tudok aludni. Ami még számomra lényeg pár kilótól is megszabadultam. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek. Én biztos évente fogok méregteleníteni ezzel a termékkel.


Péterfi Ágnes, Budapest, 2013.2.19.

Újságíróként rohanok egész nap egyik interjúról a másikra. Keveset iszom és eszem, csak néha bekapok valahol, valamit. Állatában édességet, azzal nem telik az idő, azt útközben is lehet. Inni is csak, ha találok az autóban valamit vagy, ha az interjún megkínálnak. Ezért nagyon szorulásos vagyok. Csak hashajtóval tudok WC-re menni. A sógornőm ajánlotta a NaturalSwiss méregtelenítő és béltisztító terméket. Megrendeltem és két hete fogyasztom, vannak eredményeim reggelente.
Azóta folyadékbevitelemre is figyelek, azért is, mert kívánja a szervezetem, így nem felejtem el. Úgy látom a körmeim és a hajszálaim is erősebbek. Igyekszem több vitamint enni. A telítettség érzetem és a puffadásom is elmúlt. Szó szerint könnyebb lett az életem. Most már biztos rendszeresen fogom alkalmazni ezt a programot.


Szakál Adrien, Pécs, 2013.1.17.

Fiatal vagyok, családalapításra vágyunk a párommal, ezért gondoltam jó lenne egy belső nagytakarítást végezni a gyerekáldás előtt. Nézelődtem a neten és rátaláltam a NaturalSwiss-re, meg is rendeltem a 3 hónapos adagot. Most már a harmadik hétnél tartok. Minden igaz amit leírtak róla. A székletem pontban minden reggel jelentkezik. Sokkal fittebb és energikusabb vagyok. A hajam és a bőröm is selymesebb lett. Hajlamos voltam idáig a kevés folyadék bevitelre most azonban nagyon ügyelek, hogy elegendőt igyak. Az alvásom is nagyon kiegyensúlyozott. Kevesebbet alszom még is elegendő, mert kipihenve ébredek. Ha vége lesz a kúrának belevágunk a gyerek projektbe mindenki örömére.
Hajrá hajrá!


Lakatos Péter, Tatabánya, 2013.1.4.

A rendszertelen étkezések miatt folyamatosan csak híztam. Ezért gyakran voltam fáradt és letört. Emésztési problémám is folyton kínozott. Az egyik családtagom ajánlotta a NaturalSwiss méregtelenítő és béltisztító terméket. Megrendeltem és két hét után azt mondhatom, hogy biztos végig csinálom a három havi programot. Már most jobb a közérzetem rendszeresen tudok WC-re járni. Ami nagyon lényeges, hogy beindult a fogyás is.


Tolnai Ilona, Székesfehérvár, 2012.12.20.

Sok méregtelenítőt és béltisztítót kipróbáltam már, de hatása nem igen volt egyiknek sem. Ez a program viszont nagyon bevált. Az epés hasmenéseim megszűntek, rendszereződött a székletem. Jobb lett az állaga több lett a mennyisége. A bűze is elszállt és még a WC papír használata is kevesebb. Az ásványvízfogyasztás nem probléma egyébként is megittam ennyit naponta. A rost is jó ízű szerintem. A tea egyszerűen remek nagyon jókat tudok tőle aludni. Az már biztos nem ez volt az utolsó kúra, amit végig csináltam. Rendszeresen fogom fogyasztani.


Mészáros Erika, Miskolc, 2012.11.9.

Családanyaként nagyon sok a dolgom és kevés idő jut magamra. De most itt a változás és a felfrissülés ideje. Megrendeltem a NaturalSwiss méregtelenítőt és béltisztítót. Nagyon vártam, hogy elkezdhessem a programot. Most sokkal fittebb és energikusabb vagyok. Ez a kúra már önmagában is szuper, mert rendszerességre nevel. Ügyelnem kell mindig a megfelelő folyadékbevitelre, hogy a 2-3 l elfogyasszam. Előtte sokat kávéztam, de most már annak szükségességét sem érzem. A reggeli WC használatom is rendszeressé vált. Vidáman megyek dolgozni. Biztos, hogy most már rendszeresen fogom használni.


Hajdú Zsuzsi, Debrecen, 2012.10.22.

Sok antibiotikumot és szteroidot szedtem, mert lépten-nyomon tüdőgyulladásom volt. Le volt gyengülve a szervezetem. Egyelőre tüdőgyulladásom nincs, mert az egyik orvos ajánlására kaptam védőoltást. De a szervezetem még mindig nem a régi. A hasam és a gyomrom is sokat fájt a gyógyszerektől. Ismerőseim javasolták próbáljam ki a NaturalSwiss méregtelenítő és béltisztító kúrát. Ami már megfogott kezdete előtt, hogy természetes alapanyagokból áll. Egy hete fogyasztom a terméket és már a gyomortáji fájdalmaim enyhültek. Jobb a közérzetem. A székletemben is találtam olyan gumiszerű anyagot. Remélem a kúra végére ezektől megszabadulok és újra a régi leszek.


Takács Béla, Budapest, 2012.9.12.

39 éves vagyok, már nagyon régóta súlyfelesleg problémával küzdök. A táplálkozási szokásom nem a legegészségesebb, mivel sok húst eszek. Ezért is szerettem volna már régóta kipróbálni valamilyen méregtelenítést. Sokat hezitáltam, hogy melyiket válasszam, aztán rátaláltam a NaturalSwiss-re. Így utólag kijelenthetem jól döntöttem! Pár napig hiába vártam az eredményt, aztán egyik napról a másikra beindultak a dolgok, az a zöldes, barnás, bűzös, nyúlós semminek vagy akárminek nevezhető, ami belőlem távozott és azóta is… Nem is gondolná az ember, hogy mi minden lakozik bennünk. Most egy hónapja fogyasztom és 5 kg-tól szabadultam meg. Éhes sem vagyok annyira, mint előtte. Az a feszítő puffadás is elmúlt, amit régen mindig éreztem.

Köszönöm, hogy leírhattam a véleményem.